maanantai 28. toukokuuta 2012

Aika paljon aksaa

Maanantaina cockereita kouluttamassa, tiistaina oman seuran treenit, keskiviikkona Orenius. Torstaina oli vika ilmoittautuminen Ihahin kakkosiin, missasin sen mutta jälki-ilmosin perjantaina. Järkytyin kun tajusin että heidän kenttänsä on se ahtaan oloinen postimerkki josta ahdistuin kun kävin mittauttamassa Sofin. Mutta kun mietin, mikä on pahinta mitä kakkosissa voi tapahtua, en keksinyt muuta kun nousu kolmosiin ;) Eli sinne siis hyllyjä tekemään. Perjantai oli aksavapaa, lauantaina seuran talkoot, sunnuntaina alueellinen ja myöhemmin vielä seuran naisten kesken opiskeltiin Sagin tulosohjelmaa. Tuleva viikko on samanmoinen hirviö :( ma cockerikouluttamien, ti treenit, ke orenius, to seuran epikset (töihin ja kisaamaan), pe lepopäivä, la kisat ja su Sofin mh-kuvaus.

Orenius oli ihan riittävän vaikea, suurimmaksi osaksi mämmittiin, mutta muutama onnistunut kohtakin oli. Sofi on ruvennut hyppäämään paremmin, enää ei tarvitse rimoja nostella, tosin eihän ne tapissa ole treenatessa.

Alueellinen pidettiin Koivukylän oikein viihtyisällä ruohokentällä. Oli mukavaa nähdä viimein myös muita koirakoita. Aika paljon seurailtiin mitä muut teki, oma sessio oli varmaankin 2 x 10 min. Odotteluajat Sofi oli varjon puolella aidassa kiinni kuten muutkin koirat. Kaiken aikaa huutavien shelttien, bc:n ja muiden joukossa oli rauhassa makoileva ja istuskeleva, hiljainen pieni spanieli :) Treenit meni meidän osalta oikein hyvin, pientä viilaamista toki tuli kotiläksyksi. Parasta oli että pidin Villen ohjaustavasta, sitä opin mielelläni :)

Metästysjuttuja ollaan tehty vähän. Sofi on mielestäni aika hyvällä mallilla tällaisen maallikon koiraksi. Paitsi kun ollaan paikassa jossa oikeasti on/on ollut riistaa, silloin on aika hottia. Noutoja vedestä ja joen vastarannalta ollaan tehty. Mielenkiitoista on ollut että jos koira on vedessä, tai vastarannalla ja vihellä pip pip, niin Sofi katsoo ohjeet ja kun kädellä annan suunna se lähtee tarkkaan sinne. Jokaisella kerralla se on myös löytänyt keppinsä vedestä tai daminsa pöpeliköstä ohjeiden mukaan. Tekee myös hyvin itsenäisen haun vastarannalla.

Zorron kanssa ollaan oltu vain tiistaitreeneissä ja niissäkin mennään vain minien rataa. Vähän ollaan tahkottu kotonakin, mutta on ollut niin kuumat ilmat että olen liikuttanut sitä metsälenkein ja uimalla. En viitsi helteessä aksata kun oppii vaan säästämään itseään, tai osaa sen jo, mutta haluaisin siitä pois. Nyt se pitäisi taas karvata, turkki tukkii sen totaalisesti, mutta kun ei ole aikaa :( Z ja Sofi ovat vaihtaneet Roburin Virbaciin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti