torstai 10. toukokuuta 2012

Eka Orenius-treeni

Mari järkkäsi Chilille ja Sofille paikat Agilityakatemiaan, keskiviikkona oli ensimmäinen kahdestatoista koulutuksesta. Kuumat paikat tulee olemaan kasvihuoneessa, ainakin aurinkoisilla ilmoilla. Nyt oli jo mahdottoman kuuma, ja ilokseni voin todeta ettei Sofi ole helleherkkä, ihan iloisena jaksoi juosta.

Komea Chili-veli meni ensin, se oli hienosti juokseva ja hyppäävä hirvenkokoinen jässikkä :) En ollut koskaan nähnyt ja hyvin se veti, ei ehkä ollut ihan niin varmatoiminen kuin Sofi ja kontaktien kanssa oli pientä malttamattomuutta, muuten hyvin. Suurin osa jäi näkemättä kun piti hakea koira ja valmistella oma sessio. Sofi taas tuntui varmemmalta kuin ohjaajansa. Hermoheikko pöljä teki kaikenlaista hauskaa, askel sinne ja toinen tänne, ja kun Sofi vastaa heti ohjasin sitä hypyille väärin. Toisaalta osasin pitää koiran puolta ja tiesin että minähän se taas kerkesin tekemään kaikki sössimiset. Viimeisellä nykäsyllä saatiin muuten nolla, paitsi että kepeille haki putkesta, kuten haki kaiken aikaa, mutta oikeaan keppiväliin. Rimat pysyi kun sai juosta Chilin kanssa kotona sekä alkuverryttelyt :) Täytyy ruveta lämppäämään Sofi raisusti eli päästellä pahimmat höyryt ulos.

Loppuverryttelyllä satuttiin löytämään kuollut lintu (yhdestä paikasta vaan), sitä noudatettiin kummallakin koiralla. Sofi teki myös hiukkasen hakua, se sujui hyvin. Alla rata kuten sen muistan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti