lauantai 19. toukokuuta 2012

Sofin tokat agilitykisat :DOltiin Janakkalassa koska sinne meillä oli Zorron hommaama ilmainen startti. Kolme rataa, kaksi ekaa agility ja kolmas hyppäri. Saavuttiin hyvissä ajoin, ilmottiin ja lähdettiin metsään käppäilemään. Siellä tein anjat, siis hukkasin jotain, tällä kertaa Sofin rekisteritodistuksen ja lisenssin. En tietty heti huomannut, mutta myöhemmin rupesin muistelemaan että sellaisetkin pitäisi jossain olla. Eipä auttanut kuin lähteä etsimään, onneksi löytyivät metsästä.

Mitäs näistä kertoisi. Eka agirata meni hyvin, paitsi että aan jälkeen räpelsin (laiska ääliö aina vaan) ja hyppy meinasi mennä tosi pitkäksi aina pussihyllyyn asti, mutta perään huutaminen auttoi. Olin päättänyt että kiire ei nollilla ole ja siksi valitsin renkaan jälkeiselle juoksusuoralle meille vaikean takaaleikkauksen, viime viikolla nimittäin huomattiin ettei me osata sitä. Nyt se onnasi ja nollaa pukkasi ihan väkisin. Tästä radasta räpelönolla jolla voitettiin.
Toinen agirata meni paremmin, siinä oli jo ensimmäinen takaakiertokin :) Rata oli aika helppo, suoraan vaan posotettiin. Ensimmäisellä aalla Sofi otti liian hätäisen kontaktin ja loput kontaktit otin kunnolla ja varman päälle, ei ne mitään itsestään selvyyksiä ole meilläkään. Joka tapauksessa tästäkin voittonolla. Tähän rataan pyysin videokuvaajaksi yhden janakkalalaisen, hän ei ollut tekniikan ihmelapsi joten nousuvideota ei ole.


Kolmannelle radalle ei päästy, koska Sofi sai sertin viidennestä startistaan ykkösissä ja siirtyi 2-luokkaan.

Hieno päivä, ihana ilma, kivat radat. Sofi oli taas hyvä, jotenkin tuntui että nämä tokat kisat sujuivat rauhallisemmin, Sofi keskittyi paremmin eikä sen tarvinnut ehkä huutaakaan niin kiihkeästi. Kun pahin kiihko vähän rauhoittui myös rimat pysyivät paremmin, en nostanut yhtäkään rimaa koko reissulla :) Saatiin taas palkintopallitreeniä, Sofi istui jo nätisti, samoin kahvilan puolella jossa harjoiteltiin ravintolaetikettiä. Kun ilmosin Sofin kisaan, meillä oli yksi lahjakortti, nyt niitä on kaksi voitoista + 1 hyppäristä jolle ei päästy, Janakkalakierre jatkuu.

2 kommenttia: