sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Eka alueellinen

Klo 10 Purinalla aloitettiin alueellinen tohina. Meitä oli reilu 20 naista sekä yksi mies, meidän seuran Mara. Osan tunsin ennestään, osaa en ollut koskaan nähnyt. Tehtiin viisi pistettä joilla mitattiin koirien suoritusaikaa. Oli kepit, aa, puomi ja keinu, sekä hyppysuora. Näitä aikoja vastaan kokeilemme myöhemmin onko tullut kehitystä. Sofin lukemat ovat näin: kepit 3,0 s / A 1,8 s / keinu 1,91 s / puomi 2 s / hyppysuora 3,78 s. Sofi meni nämä kaikki mielestäni hyvin, kontaktit piti ja niistä tuli tietysti lisäaikaa, sillä ajanotto lopetettiin vasta kuin koira lähti kontaktilta. Puomilta saatiin kolme erilaista lukemaa, ensimmäinen oli huonoin koska Sofi aina himmaa ekan kerran (3,9 s), mutta seuraavat kaksi olivat jo liki identtiset. Kaikki muut Sofi teki tasaisen hyvin, olen oikein tyytyväinen.

Seuraavaksi oli piip-testi meille ohjaajille. Minulle eka kerta tätä herkkua, eikä se ihan huonosti mennyt. Tulokseksi taisi tulla 5,30, en nähnyt tulosta, mutta kuulin. Enkä mitenkään tehnyt liikoja, juoksin minkä helposti jaksoin. Lopuksi puhuttiin yleisesti treeneistä ja taidettiin valita uudet treeniryhmät, pidin omastani.

Kotiin mennessä käytiin Kivikossa ykköskakkosten kisoissa hankkimassa kisakirja ja mittauttamassa Sofi, se on nyt virallisesti medi. Ei muuten pelännyt mittaamista yhtään, seisoi rentona ja suorana. Ensi viikonloppuna kisoihin, yhdessä Chili-veljen kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti