keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Jälkihoitoa + agia

Masin haavoja putsaillaan säännöllisesti. Huulet hieman haiskahtaa vaikka ne putsataan monta kertaa päivässä. Pallittomuusalueella on kaikki hyvin. Kuuppa on päässä aina kun Masi on yksin sekä yöajat, mutta muuten Masi saa olla ilman mokomaa. Vaikkakin Masi tuntuu peräti nauttivan omasta yksiöstään, paitsi silloin kun Sofi tunkee ja änkee itsensä samaan ämpäriin, se kun ei henkilökohtaista aluetta kunnioita. Masi taas haluaisi olla mieluummin rauhassa, mutta on niin kiltti ettei pysty tarpeeksi napakasti sanomaan.

Zorron kanssa oltiin ti seuran harkoissa jossa oli extrakouluttajana Nina Frantsi. Olikin ihan hyvä. Lähtö oli meillä taas ihan puuroa, mutta ymmärtäähän sen kun koiralla on jähmeät 100 kg vastassa. Niistä minun kuljetusvalsseista oli taas puhe. Itse sanoisin niitä valuvalsseiksi, koska omakätisesti valutan koiraa vaikka tiukkaa kurvia olisi tarkoitus tehdä. Tästä on ollut puhe aiemminkin. Muuten meni aika jees, kun en ole nipo enkä aina jaksa haukkua itseäni. Sofi ei päässyt mukaan kun halusin keskittyä rauhassa. Muutenkaan Sofi ei ole agia tehnyt, sillä haluan sen pysyvän terveenä. Kepit jätin siihen kun se vähän jo tajusi. Keinua ei olla tehty pehmentävän lumen lähdettyä. Hyppyjä jos joskus tehdään niin rima on suurin piirtein maassa. Putkea tehdään, myös kontakteja harjoitellaan meidän pikku puomilla. Aata Sofi ei ole kiivennyt koskaan, mutta muutaman kerran on töröttänyt aan kontaktilla.

Myrkyt on ostettu, mutta en ole niitä vielä laittanut. En halua Masia nyt myrkyttää kun sillä on noita lääkkeitä niin tuhottamasti. Madotuksen ajattelin tehdä kaikille samaan aikaan. Expotit laitan kun Zor pääsee tämän viikon kisoistaan. Niin, kisoihin mennään ensin to Orimattilaan ja la Jäkeen. En odota mitään hyvää meidän osalta, hyvä jos minulla henki kulkee kun on ollut tätä kröhää. Orimattilassa pääsen näkemään ekaa kertaa käyttiscockerin radalla!! Sitä minä odotan! Koira on vielä laskujeni mukaan Sofin sisko, jännää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti