lauantai 30. huhtikuuta 2011

Masin jälkihoitoa

Torstaina aamulla Masi oli ihan jees, kävin pissattamassa sen aamupäivällä kesken työpäivää, koska mitään ei ollut tullut aiemmin. Kymmenen aikoihin ap tuli pissa, mutta mallaamiseen, oikean paikan etsimiseen ja muuhun pyörimiseen meni kauan aikaa.

Huulet ollaan saatu putsattua aseptilla, kun meillä on niiden putsaamiseen niin vankka rutiini. Se ikään kuin kuuluu aina ruuan jälkeiseen elämään. Alapään haavan olen putsannut vasta kerran, Masi menee siitä niin paniikkiin että olen antanut sen olla. Mötkölleen (selälleen) Masi menee kyllä käskystä, mutta pelkoärinä alkaa ihan saman tien. Haava näyttää tosi siistiltä enkä siksi ole tehnyt sille mitään. Huulet ovat myös siistit, alta päin katsottaessa näyttää tosi hyvältä, leuka on hyvä, huulipoimut vaan tyystin puuttuvat :) Mitään haavoista ei ole tihkunut, ei verta, eikä muitakaan nesteitä.

Sofin kanssa käytiin to harkkametsässä. Nyt sujui tosi hyvin. Mukana oli kanidummy sekä linnunsiipi joka ilmeisesti typerästä laskuvirheestä jäi sinne metsään.

Perjantaina vietettiin Zorron 5-vuotissynttäreitä! Se on vaan niin ihana ja hieno koira, ja paljon se on saanut jo aikaiseksi. Illalla jätin Hyvinkään treenit väliin koska olisin ollut ainoana paikalla. Vähän olisi hotsittanut tehdä Riman viime kertainen hyppyrata, mutta ajattelin etten ehdi koko rataa rakentamaan ja sitten vielä treenaamaan. Harrastettiin sitten haroja kotipihalla.

Tyhjentelin kasvimaan lootat ja tasasin vanhoilla mullilla nurmikon kuoppakohtia. Nyt täytyy hankkia uudet mullat, salaojaputket ja rätti pussitukseen kentälle, tilata hiekat, istuttaa hautuumaalle uudet kukat ja ne koirien punkki + matolääkkeet vois hakea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti