lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kaikennäköistä taasAloitetaanpa vaikka metsästysosiolla. Vei viikolla Sofin alkeisopetukseen metsään, onpa koiraraukalla pätevä opettaja! Tehtiin sitä puskiinlähettämistä, mutta ei siitä tullut oikein mitään kun polut ja niiden vierustat on täynnä koiran pissaa, kakkaa ja hajuja. Päätin että opetan tämänkin ensin kotipihalla. Kokeilin heti kotona Zorrolla, ja Zorhan toimii. Seuraavana päivänä kokeilin Sofilla, nyt päästiin jo hommaan sisälle, kyllä Sofikin toimii : ) Tätä me ollaan nyt tehty palloilla ja kivaa on ollut. Sofin noutosuosikit tällä hetkellä ovat karvaiset kaverukset kanipallo ja -dummy, niistä se tykkää ihan hurjana. Ajattelin siirtää tämän leikin metsään sitten kun lumet lähtee, täytyy vaan etsiä joku rauhallinen metsä.

Agissa oltiin eilen illalla. Oli ihan pirskatin liukas keli, lämpötila oli nollassa ja vettä tihutteli. Hyvinkäällä ei oltu hiekoitettu yhtään ja siellä oli ihan mielettömän liukasta. Terveyssyistä jouduttiin jättämään alku- ja loppuverkat tekemättä, ei vaan uskaltanut, saati sitten kyennyt. Katjahan se sitten vetikin lipat :´(  Aksassa meni silleen tavallisesti, omaa tyhmyyttään joutui taas manaamaan. Välistäveto (16) oli ihan surkea, ei toimi muisti, ei kroppa, onneksi koira sentään toimii. En ole ihan varma tuosta pituudesta, että oliko se siinä vai ei (tää mun muisti!).


Sofikin (5kk) treenas. Harjoiteltiin ekan hypyn takana istumista, paikoillaan oloa ja luvan odottamista. Tehtiin alla olevaa rataa. Harjoiteltiin sitä myös niin että tehtiin pakkovalssi neloshypylle (siis takaa hypäten). Yritettiin myös harjoitella neloshyppyä yksittäisenä kiertona niin, että lähetin Sofin putken suuntaan. Sofi juoksi hypyn ohi, painui putkeen, tuli mun käteen siihen nelosen taakse ja sitten kiersi hienosti. Tämä tapahtui muutaman kerran, luovutin ja siirryttiin harjoittelemaan toisaalle pois putken imusta.


Ohjurit tuli menneellä viikolla, pitäisi varmaankin ryhtyä opetuspuuhiin. Nyt vietän päänsärkylauantaita, kuten aina perjantaitreenien jälkeen. Ilmoitin meidät ensi lauantain Riman kisoihin, medit menee siellä vikoina ja siksi päätin uskaltaa. Saas nähdä miten se menee päänsäryssä, en usko että hyvin, mutta mun on pakko hakea kisarutiinia, ja sunnuntai-kisoja ei vaan ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti