keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Masi raukka

Ei ole reilua, kun narttu tulee taloon lähtee pallit. Oltiin Ninan luona Mäntsälässä ja huulipoimut poistettiin samalla. Klo 18 alkoi, 20.00 ohi, 20.30 lähdettiin kotia kohti. Kannon Masin autoon ja sieltä keittiöön jossa se köllii matolla pyyhe peittonaan. Antibiootin annoin puolikkaina halkaistujen lihapullien sisällä, söi hyvin, mutta ei ole vielä suostunut juomaan. Klo 22 ei ole vielä noussut.

Aamulla: Yö meni hyvin, käytin Masin kerran ulkona kun se valitti, häntä kuitenkin heilui. Ei tullut mitään, loppuyö meni hiljaa ja hyvin. Aamulla oltiin omassa pihassa, Masi oli liinassa. Rauhallinen koira, mutta vielä en ole nähnyt sen tekevän ulostujuttuja. Söi ja joi normisti kun kipon laittoi kaulurin sisään. Kyl tää tästä kun saadaan vielä vessapuuhat toimimaan.

Naapurin Lukan kanssa oli selkkaus kun sitä vietiin taas vapaana meidän ohi, eikä se tietenkään, taaskaan totellut. Selkkaus oli leikkipainotteinen Z + Luka, Sofi haukkui. Yritin sanoa asiasta kauniisti mutta napakasti. Potuttaa tuollainen, mun koirista tehdään väkisin räksyjä kun rajoja loukataan ja joutuvat vahtimaan niitä.

Nyt antibiootit loppuun asti. To illasta alkaen särkylääkettä ja putsataan taputellen aseptilla ja/tai huuhdellaan suihkutellen. Tikit pois yhdentoista päivän jälkeen eli 8.5. (su, äitienpäivä, Sofin treenipäivä).

Nyt menet kauppaan ja ostat punkki ja matohäädöt.

1 kommentti:

  1. Moikka :) Mitä toi huulipoimuleikkaus maksoi teillä? Itsellä olisi myös koiran kanssa edessä sellainen :/

    VastaaPoista