sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Viikonloppu


Sofi puomilla. 
Mulla menee hermo kun Sofi ja Zorro leikkivät puomilla ja keinulla.
Ne pöljät ei tajua että kontaktit on oikeasti haudanvakava juttu.


Viikonloppu vietettiin kauniissa mutta hyytävässä ilmassa. Öisin pitää liki 30 astetta pakkasta, mutta päivisin aurinko onneksi auttaa sen verran että voidaan ulkoilla. Putket ovat pysyneet tänä ankarana talvena suht hyvin sulina. Tallissa ovat jäätäneet kertaalleen ja talossakin kodinhoitohuoneen lämminputki käväisi viime viikolla jäässä. Onneksi Marko osaa homman ja sulatus tapahtuu noppaan.

Aurinkoisina hetkinä ollaan käyty poikien kanssa normit Lempparilenkit. Sofia en kylmän takia ole metsään vienyt, mutta ollaan ulkoiltu omalla pihalla. Minulla on siivekkeet pihassa ja ollaan niitä kie-kie-kierretty, tästä ollaan tehty eri variaatioita riippuen siitä mihin rata jatkuu, no meillähän se ei jatku. Vähän jaakotusta ja niistosokkaria ollaan tehty myöskin. Kierto on ainakin jo selkeästi hyppykäsky (rima on maassa, eikä siis hyppää), tämä ei ole ollut ongelmanakaan Sofilla (eikä Zorrolla), mutta kun niitä koko esteen kiertoja on nähty niin monta kertaa. Hyvä hänestä tulee ja tykkää kybällä (kaikkihan agista tykkää!!!).

Masin sain karvattua siistimpään talviturkkiin, se meni tänään ihmeen hyvin, taidettiin paikoin jopa nauttia kumpainenkin. Pahin on kuitenkin vielä edessä, sillä kynnet pitäisi vielä operoida. Keräilen tässä rohkeutta ja lataan itseeni lehmän hermoja, jotta jaksaisin sen kaiken mitä tuleman pitää. Masi on huolellisesti alustettu tapahtumaan, eli lenkitetty ja syötetty röyh-kylläiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti