sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Viikko taas takana

Viikolla Sofi oppi hyppäämään meidän sängylle. Laitettiin sille palli sängyn viereen ettei rikkoisi itseään ylös ja alas hyppiessään. Tästä alkaa siis myös sohvansuojelu, pennulle pitää tehdä selväksi ettei sohvalle saa mennä. Sofi on vaan niin suloisen estoton tapaus, sillä ei ole oletuksena mitään kiellettyjä asioita, se saa mielestään tehdä kaikkea ja tekeekin. Kiltti se on mutta tosiaankin estoton. Tuhot jäivät tällä viikolla pieniksi, osin varmasti siksi kun Kaisalla oli koeviikko ja hän oli aika paljon kotona. Lisäksi etikka taitaa tepsiä pennuntorjunta-aineena. Keinua harjoiteltiin tänään muutaman kerran, siitä kuvia alla.


Koira ja namit paikoilleenValmiinaKeinu!Vauhdilla loppuun asti!Mätkähdys alas ja syöntiäSyöntiä ihan rauhassaSyödäänJa hallitusti kutsusta pois


Perjantaina Zorron kanssa treenattiin agia, mutta ei siitä sen enempää. Aika hyvin meni, mutta meikäläisen liikkuminen ei tietenkään ollut loistavaa. Zorrosta en ole vähään aikaan kirjoitellut, mutta sen asiat ovat ihan entisellään. Se on äidin kulturusina ja edelleenkin sillä on mami tukevasti pikkurillinsä ympärillä!

Agitreeneistä tultiin kotiin puoli kahdentoista hujakoilla yöllä ja klo 5 seuraavana aamuna kello pirahti ja lähdin metsästyskoulutukseen Urjalaan. Ihan ehdoton juttu olikin. Olin arvuutellut että voinko tehdä tottista ja opettaa namilla vai meneenkö koira pilalle metsästystulevaisuutta ajatellen. Eipä hätää, selvisikin että kaikkea voi ja täytyykin tehdä. Perustottelevaisuus täytyy laittaa kuntoon. Ne metsästysjutut onkin ovelasti jalostettu jo tuohon koiraan, ne löytyy siitä sitten kun niitä tarvitaan. Ilmoitinkin meidät pentukurssille Järvenpään Koirakerhoon maaliskuussa alkavaan ryhmään. Lisäksi ilmoitin meidät Saloon metsästysleirille. Kiva, kiva, nyt alkaa tekeminen!

Loppuun vielä että Masin silmä rähmi menneellä viikolla niin että epäilin silmätulehdusta. Varasin ajan eläinlääkäriin, mutta jo viedessäni ''tiesin'' ettei siinä mitään vikaa ole koska rähmiminen oli loppunut. Tulipahan koira tarkastettua, terve on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti