sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Vihdoinkin skulas

Viimeksi kisoissa mulla oli huonoa oloa ja ärtyneisyyttä ihan olan takaa ja koirakin teki omiaan (näillä voi olla joku yhteys, minä vihainen niin koira yhteistyökyvytön). Mutta tänään kaikki oli toisin, minä olin hyväntuulinen ja Zorro suorastaan ihana!

Ei silläkään ihmeisiin pysty. Muut meni selkeästi agia, me mentiin sitä meidän pelastusta. Venyi ja paukkui sekuntti kaupalla, monessa kohdin toki oli myös hyviä pätkiä. Vielä kun päästäisiin tuohon agin tekemiseen niin sittenhän meistä voisi tulla hyviä.

Kaikki kolme rataa meni samalla kaavalla. En osannut paikoin kääntää ja sekuntteja kului kun odottelin koiraa takaisin hyppyjen takana, että koitaha sopia tästä vielä takaisin. Nämä kun oppisi välttämään.

Kakkosradalta saatiin kolmannesta sijasta agilityserti, se oli tietysti mahtavaa ja lämmitti mieltä ihan valtavasti. Järjestävä taho rupesi kuuluttamaan valioitumista ja ihmiset onnitteli. Piti vähän toppuutella sillä tämähän oli vasta toinen a-serti. Palkintojen jakoa ennen kävin juttelemassa toimitsijoiden kanssa että elkääs nyt enää valioitumisesta hohkatko ja laskettiin yhdessä sertit kilpailukirjasta. Eivät olleet ottaneet huomioon että yksi niistä oli hyppäriltä.

Mari ja Max olivat ekoissa kolmosen kisoissaan. Eka rata meni heiltä totutteluun, mutta toinen rata oli ihan ihmeellisen siistiä agilityä. Max näytti olevan nopea cockeri ja ohjaajansa osaa viedä siistin radan jossa ei ollut turhia mutkia. Tulevaisuus näyttää siis hyvältä. Olivat ihan erilaisia kuin me jotka roiskis paiskin mennään ja pelastellaan mitä pystytään.

Eilinen teatterimatka (Idiootti) peruttiin sairastapauksen johdosta. Käytiin sitten Flamingossa leffassa katsomassa uusin Vares ja illalla syötiin Tikkurilassa Nepalilaisessa ravintelissa (Sagarmatha), suosittelen. Kotiin saatiin tulla vasta myöhään koska Kaisalla oli kavereita. Aamulla oli kello soimassa jo 5.40. Rankkaa tämä harrastusten ja perhe-elämän yhteensovittaminen. Kaisalta saatiin sentään kehuja että oltiin osattu olla kunnolla.

Tuloksina 0 6./40, 0 3./49 + a-serti, 7./44 tuomarina Ritva Herrala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti