lauantai 19. helmikuuta 2011

Agitreeneissä

Perjantai-iltana reenailtiin agilityä Hyvinkäällä. Meitä oli vain Katja ja minä, mutta hyvin päästiin yliajalle tälläkin kokoonpanolla. Keuhkot vinkui kummallakin flunssan jäljiltä, mutta agia pitää päästä vaan tekemään!

Tehtiin radaksi kokoelma mun viimeisimmistä kömmähdyksistä. Tehtiin muun muassa tällaista puomin jälkeistä häkkyrää, olin sen kisoissa jotenkin, mutta huonosti suorittanut ja halusin siihen parannusta. Se lähtikin meillä pitkistä kaarteista (3 ja 4) ja etukäteenkertomisen ongelmista. Päästiin lopulta aika tyydyttäviin tuloksiin. Lopputulemana oli se mitä Heini sanoo, eli ei saa pysähtyä vaan liike on tärkein! Sillä pystyin infoamaan Zorrolle mihin seuraavaksi mennään.


Sofin hienon seinäreiän kittasin pöperöllä johon laitoin nesteeksi etikkaa, mausteeksi rutkasti valkopippuria ja suolaa, sidosaineeksi vehnäjauhoja. Reikä on saanut kittauksen jälkeen olla rauhassa. Samoin muovimaton reuna joka on kuorrutettu valkopippurilla. Ei cockerikaan ihan kaikkea syö! Kompostiverkkoja ei tähän aikaan tunnu saavan mistään, mutta Marko on tehnyt hieman etätöitä, Kaisa ollut enempi kotosalla ja Sofi ne harvat yksinkotona-aikansa häkissä, eikä tuhoja ole ollut ja meidän sänkykin on jäänyt pissaamatta.

Perjantaina pääsin puuttumaan Sofin pissaamisaikeisiin parahultaisesti, se oli just kyykkäämässä kun sain sen napattua syliin ja sanoin ei, vein ulos jonne teki hieno pisun, kehuin siitä ja oltiin kumpikin tyytyväisiä. Täytyy toivoa että lamppu syttyi, ainakaan ei yhtään sisäpisua ole tullut sen jälkeen. Sofi on kyllä niin suloinen ja herranjestas-ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti