sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Sofin toinen päivä

Yö meni hyvin, illalla mentiin iltapisun jälkeen klo 23 nukkumaan. Kolmelta yöllä Sofi heräsi, yritin sitä kädellä ensin tyynnyttää, mutta se ei auttanut. Vein pienen pisulle ulos, pistin takaisin häkkiin ja loppuyö nukuttiin taas hyvin. Seitsemältä herättiin mutta ne oli kyllä kollit kun heräs ennen meitä daameja.

Zorron kanssa Sofi on leikkinyt kovasti. Zorro käveleksii lelu suussa ja Sofi loikkii ja syöksyilee ympärillä ja koittaa saada lelusta kiinni. Imurointi oli ihan jees, pieni yritti vaan napata liikkuvaa suuleketta eikä itse masiinaakaan pelännyt lainkaan. Hoitopöydällä käytiin ja vähän pehmoisella harjalla siliteltiin, tassut katsottiin ja koiteltiin.

Serkkukoirat Nappi ja Jakke kävivät perheineen syömässä. Ulla-täti, Jenny, Miika ja Bella-vauva kävivät siis kun olivat täällä päin. Sofi oli sillä välin nukkumassa ja kun heräsi pidin sitä sylissä enkä laittanut hyörintään sekaan. Serkkukoirat ovat ihan kilttejä, mutta ajattelin että Sofi on liian pieni.

Matoista ei ole tarvinnut luopua. Yksi pisu ja kakka on tullut sisälle, kaikki muu on tehty ulos. Johtotehtävistä on pientä pitänyt kieltää ja Sofi osaakin ei-sanan melko hyvin, hyvin pystyy luopumaan tekemisistään kun kielletään. Nimensäkin tietää on oikein hyvin ja häntä iloisesti viuhuen tulee kun kutsutaan.

Leenakin kävi tänään, mutta ei ehtinyt näkemään Bella-vauvaa kun olivat juuri ehtineet lähteä. Laura tuli  kotiin pariksi päiväksi Sofin hoitajaksi sillä meidän pitää mennä töihin.


Masi näyttää mallia ja peni tekee perässäLuonto tavoittelee symmetriaa?

1 kommentti:

  1. Voi Onnea perheenlisäyksen johdosta!
    Meni hetki,ennekuin tajusin,että penska on tuo pikkumusta taaempana ja Masi on etualalla:)
    Toivottavasti päästään tutustumaan neitiin keväämmällä:)
    T:Susanna&jengi

    VastaaPoista