keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Ihan mahoton

sanois Tuula, mut tää ei nyt aukene kaikille ; )

Tästä on mahotonta saada kuvia. Koira on liian nopee, kamera on liian hidas ja valoa on liian vähän. Tähän asti kaikki kuvat taitaa olla paikoillaanolokuvia, joko on pidelty tai pentu on nukkumassa, mutta tässä on nyt pari hereilläolokuvaakin. Kuvaamista vaikeuttaa sekin kun Zorro ilmestyy heti häntä ja kroppa heiluen tyrkyttämään jotain kivaa juttua suoraan kuvaajan suuhun. Ja tyrkkiin siinä samalla Sofin kauemmas tai kumolleen.


Sormi on uhrattu, mutta näin tämä pysyy paikoillaan.Ihana Sofi!Kato Laura, kato mitä mul on, ja Sofi on siellä takana jossain...Sofi leikkii.

Maanantaina madotin neidin. Tiistaina se kävi kanssani suihkussa, jätin vaan suihkun oven auki ja sinne se mukaan änkesi. Kynsiä on leikattu aamuin illoin, se ei suju ilman protestointia joten tätä tehdään vähän ja taajaan. Taluttamista on kokeiltu, se tulee sujumaan. Istumista harjoitellaan myös, muuten menee ihan jees, mutta kun se ruokakuppi ilmestyy näkyviin iskee Sofiin alkukantainen suuri röyhkeys ja syömisen himo eikä se voi millään käsittää että vieläkin pitää istua - ja sittenhän se ruokakuppi taas häviääkin pois : (   Katsekontaktia ollaan ruvettu harjoittelemaan pienimuotoisesti.

Laura on ollut hoitamassa Sofia. Minua harmittaa kovin että joudun olemaan töissä tämän herkkääkin herkemmän alkuajan. Pikkaisen harmittaa ylikireä pakkanen myös, käytiin muuten kaupoilla Sofin kanssa ja ostettiin sille Hurtta-takki.

Me kiitetään onnitteluista. Onnea tässä tarvitaankin, myös aivot olisivat tarpeen - toivottavasti Pukki tuo.

-

Kas kas, pentuhan oppii. Kävin syöttämässä sen tässä kirjoitusten välissä. Pistin istumaan ja kun ruokakuppi läheni nousi koirakin. Mitään en sanonut, nostin vaan kuppia kun pepa nousi. Ihan kärppänä tajusi ja pepa peruutti takaisin maahan. Tätä tehtiin muutama kerta ja johan pysyi pepa maassa ja vapaalla vasta nousi! Sofihan selvästi ajattelee!

1 kommentti:

  1. talviset terveiset loviisasta ja onnea uudelle perheenjäsenelle.

    VastaaPoista