torstai 16. joulukuuta 2010

Arki alkoi Sofille

Se lähti nimittäin töihin. Lauralla oli muita menoja, leffoja ja muita älyttömyyksiä eikä hän halunnut olla enää pentuvahtina. Aamusella syötin koirat, melskasivat pitkin pirttiä aikansa ja kun lähdin Sofi mukanani töihin oli nukkumatti aikas tuloillaan. Töissä laitoin häkin kontuurin puolelle, pennun sinne ja siellä se nukkuikin ruokatuntiin asti. Päätin olla huono työläinen ja nipistin hieman aamusta ja loppupäiväkin jäi vajaaksi kun tänään oli agility. Ruokikselle lähdettiin Mustin ja Mirrin kautta josta ostettiin Sofille söpö vaaleanpunainen neulekolttu, samalla käytiin hakemassa Kaisa lukiolta kotiin.

Kaisa hoitikin Sofia iltapäivän kotosalla. Ennen neljää lähdettiin ajelemaan Juvanmalmille agireeneihin. Sofi osaa autoilla varsin lunkisti, se on vähän samanlainen kuin minä, sekin tuntuu aina nukahtavan. Reeneissä Sofi oli häkissä nätisti, kävi myös vähän käveleskimässä ruohomatolla ja kontaktiesteiden pintaakin kokeiltiin hieman tassujen alla. Ekat ''reenit'' kestivät vain pari minaa, lähinnä vain totuttiin olemaan ja kuulemaan hallin ääniä.

Zorro oli innokas, kuuliainen ja varsin hyvä vauhtinen, muutaman kerran harhaili, mutta kun ei ollut ohjausta niin eihän se tiennyt minne juosta. Mulla ei ollut hurjat agifiilikset, lähinnä kiitin Zorroa ja pidin sen hyvällä mielellä.

Illemmalla kun jätkät lähtivät lenkille, me vietettiin Sofin kanssa laatuaikaa ja panostettiin meidän ''suhteeseen''.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti