lauantai 11. joulukuuta 2010

Sofi on täällä!


Aamulla haettiin Sofi-pentu. Kauniisti hän lähti mukaan, autossa yritti ensin kiivetä koipea pitkin syliin, mutta tyyntyi sitten jalkoihin ja kävi lepäämään. Kun saavuttiin kotipihaan laskin pennun sylistäni poikain pissapaikkaan ja siihen Sofikin lorautti ekan pissansa. Kaikki on käyty sinne tekemässä, mitään ei ole vielä sisälle tehnyt.

Sisällä päästin Sofin ensin tutkimaan hieman paikkoja. Masin makuupaikka sohvapöydän nurkalla piti haistella huolella. Pienen tutkimusmatkan jälkeen otin pennun syliin ja käytiin yhdessä vapauttamassa kollit makkarista. Hienosti meni kaikki, kummatkin pojat oli hienoja ja ihania, Zorron iloinen häntä paukutteli pentua pläsiin, mutta siihen se saa tottua. Uuteen kotiin saapumisesta on videokin, mutta vielä ei osata laittaa sitä näytille.

Unet Sofi nukkui makkarissa häkissä, pojat oli sillä välin metsässä ja minä tein ruuan. Hyvin nukkui, kävin sitä välillä katsomassa ja kun se viimein heräsi käytiin taas ulkona pissalla.

Poikain kanssa Sofi söi sapuskansa ja hyvin maittoi, mitään ei kuppiin jäänyt ja hotona veti. Meillä kaikki syö hyvin, tai siis ylihyvyin ; )

Sofi on jo tutkinut melkein koko talon, rohkeasti se vetää pitkin huushollia. Olkkarin matosta ollaan käyty pientä keskustelua, pennun mielestä se on yks iso pehmolelu jota pitäis järsiä ja kurittaa, minä ilonpilaajana olen toista mieltä. Pojat ovat olleet sille hyviä kavereita, Masikin sanoo vain nätisti että älä tuu liikaa häiritsemään. Zorro hyörii ympärillä lelu suussa ja yrittää saada Sofia leikkiin. Ihan vielä Sofi ei ole uskaltanut, mutta pientä lelusta nappaamista on jo ilmassa. Zorro on vielä niin hirmu iso ja sillä on se mahottomasti heiluva häntä. Eiköhän Sofi pian tuosta kasva ja Zorro on vielä paiseessa sen kanssa!


Ja nyt on videokin (lisätty 25.3.2014)

3 kommenttia:

  1. Oi<3 Onnea aivan huimasti..Turboenergiaa:)) Suloisen näköinen cockerivaava!

    t.tiina ja cockeritrio

    VastaaPoista
  2. Täällä kiitetään onnitteluista. Koko perhe on hurmaantunut pieneen Sofiin joka tuntee jo nimensä ja ei-sanan. Hän on suloinen!

    VastaaPoista