keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Sofikin aksaa!


Aika kauan sain odottaa, kaksi päivää vajaa vuosi siihen meni, mutta nyt se nautinto on edessä.

Tiistaina alkoi hallikausi Ojangossa, seuralla on tunti ja siinä on viisi treenaajaa. Eilen saatiin 7 min / koirakko, mutta yllättävästi siinäkin ehti. Siitä surkeaa taas että se on meidän talven ainoa treeni, täytyy yrittää keksiä jotain.

Piirsin iisin radan, ajattelin ettei mitään tiukkoja koukeroita alkuun, vähän hyppyharjoitusta ja silleen. Ja niinhän siinä kävi että Sofi oli se helpompi. Se ei kyseenalaista mitään ja sen keskittyminen on täydellistä, kunhan sille antaa käskyjä niin se kyllä menee. Zorro on silleen erilainen että se tietää milloin ''vaan treenataan''. Treenatessa se ottaa lunkimmin ja ajattelee myös omia ajatuksiaan. Mutta kukin tavallaan, ja Zorron tie kanssani on ollut pitkä ja raskas :)

Sofi aloitti nollalla ja oli upea oma itsensä. On se vaan nautinto harrastaa näin hienojen koirien kanssa! Masi-pappakin pääsi mukaan Markon reissun takia. Ihania ovat koko lauma.


Sofin paluurata oli mukaelma rotumestaruushyppäristä.


Milo ja Zorro
Talven ryhmä on hurjan ihana ja siinä on kolme cockeria, Milo, Zorro ja Sofi. Jo aikoinaan kun koulutin cockereissa, tämä Milo osui aina silmään, se on ihan ilmetty Zorro kaikin tavoin. Täsmälleen tuollainen Viron muotovalio Zorrokin olisi karvaisena :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti