keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Treeniä

Perjantaina päästiin tuuraajiksi Rannikon treeniin Mäntsälään. Oli iiihanaa aksata Sofin kanssa. Tehtiin täydellisiä kontakteja ja Sofi haki upeita keppikulmia vaikka kepit oli hallin perällä ja alkoivat seinästä sekä loppuivat seinään. Kepitti täydellisesti vaikka edistin jo vaikka minne, kesti toistoja kepeillä pysymisessä vaikka edistin aina vaan, ja vaikka jo tiesi mihin rata jatkuu. Halli oli vaan aika ahdas, en oikein uskaltanut juosta, kun pelkäsin kaiken aikaa kompastuvani johonkin, putken painoon tms.

Lauantaina oli cockerimestaruuskisat Joroisilla ja mekin innostuttiin kotosalla metästystreenaamaan pitkästi ja kokeenomaisesti. Juu, oli Sofi vähän liian kaukana, mutta kaikki oli kuitenkin paaljon helpompaa kuin mitä oli silloin Derbyssä. Enkä edelleenkään osaa ajatella niin metsästyshenkisesti että lintuja löytyisi, ehkä hyvä näin, ei siis tullut peräänmenoja.

Maanantaiksi ostin tuurauksen Niinun viikkotreeniin. Tämä oli eka kerta ja vähän niin kuin kokeilu, ihan hyvät treenit hänellä siellä oli. Nyt ei kontaktit pitäneet, tässä oli rehellinen ohijuoksu, Sofi ei vaan malttanut. Mutta lähtö oli loistava, ja muutenkin Sofi oli tietty loistava. Ja Sofi kyllä tunnettiin - Lotan koirana. Niinulla nostin rimat ensimmäistä kertaa neljäänkymppiin ja hyvin pysyivät vaikka olivat keppania muovirimoja. Sofi oli hieno, mutta minä olin minä, valssivikainen paikoillaan teputtaja.

Tiistai alkoi jysärillä, tietty koska maanatai-iltana oli treenit, se on aina niin :( Iltaa kohden tokeni ja oltiin kummankin kanssa Ojangossa. Sofi vähän pershiippaili lähdössä ja kontaktin juoksi läpi ekalla kerralla. Siitä seurasi koiran vaihto. Z-miäs oli hirmu hyvä! Pääsi Sofikin radalle, eikä sekään ihan huono ollut. Saatiin lopulta nolla, mutta on se pliukas. Sofin kanssa täytyy olla luja tahto ja ääni, että sille pärjää. Voi kanssatreenaaja raukkoja kun me Sofin kanssa huudetaan kilpaa. Himputti että on kivaa olla terve :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti