maanantai 30. syyskuuta 2013

Leikkimässä, osteopaatilla ja kisoissa

Sofikin on hommissa mukana. Ollaan käyty kahdesti kanitarhassa hinkkaamassa hallintaa ja edellisenä viikonloppuna käytiin Mäntsälässä leikkikurssi. Siellä sain vahvistusta peräänmenoongelman ratkaisuajatukseeni (ei mitään uutta ja mullistavaa, samaa vanhaa vaan) metsästyksen ulkopuoliselta ihmiseltä, sellaiselta joka pelaa saalisvietin kanssa. Ja onhan se hyvä tietää leikittämisestä jotain jos vaikka tarvitsee neuvoja jaella, plus että oli koirayleissivistävää. Meillä oli kaksi leikkisessiota joista Sofi leikki ensimmäisessä hyvin, tokaan ei päästy koska minulle tuli ärtsy jysäri.

Maanantaina Sofi kävi osteopaatilla tarkastuksessa. Oletin ettei siinä ole mitään vikaa, mutta halusin olla varma. Hieman kireyttä rangan ympärillä oli, muuten varsin vetreä ja hyvässä kunnossa. Nyt on kireydetkin poissa. Hieno juttu että oli kropaltaan ja lihaksistoltaan priimakunnossa, eikä tarvittu uutta käyntiä :)

Sunnuntaina kisattiin Zorron kanssa Vuokkosilla. Hyppyradalla hukkasin alun, esteet palautui mieleen siinä mennessä mutta oli se karseeta haparoida sokkona eteenpäin. Viidennestä esteestä eteenpäin muistin ja loppu meni oikein erinomaisesti. Agiratojen kontaktit oli niin että pystyin pysättämään koiran haraan seisomalla sen edessä, enkä eleelläkään näyttynyt miten rata jatkuu. Tuli hyvä kisatreeni kontakteille ja tehtiin tuplanolla. Kolmannella radalla kävi ohjauskämmi, Zorro oli edelleen mainio. Hyllyn jälkeen olisin halunnut palkata kontaktille, mutta kun laitoin kättä taskuun sanoi tuomari että et palkkaa, suunnitelma muuttui ja jatkettiin rataa. Z oli varsin namunen ja meillä oli niin hauskaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti