sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Rotumestaruuksissa Tampereella

Niin se vuosi vierähti ja taas oltiin cockereiden rotumestaruudesta kisaamassa Tampereella. Sikäli tyhmää mennä kun kontaktit hoituu tyylillä korkealta ja kovaa. Mutta ei sen ole niin väliä, ehjätään ne pikkuhiljaa, pidetään hauskaa ja vältellään paineita. Ja himputtiako me tehdään agituloksilla, hypäritulokset oikeastaan enää kiinnostaa.

Eka oli agirata. Minä opettelin väärän radan ja se me juostiin, ja Zorro loikki kontaktit. Hylly tuli. Seuraava oli hyppäri jossa Z rysäytti matalan ilta-auringon sokaisemana aika keskelle okseria. Pelästyin että se loukkasi itseään, mutta ei sentään, haukkui vaan että näytäs mamma seuraava este ni jatketaan.

Ei pärjätty kisassa mutta hyvä mieli jäi. Himputti kun siellä oli hienoja koirakoita, niin vaan ykkösluokan koirakot starttas kolmosten kisoissa. Eikä pelottanut, vitsit että oli upeeta! Onnittelut mestarille ja koko kärkikolmikolle!2 kommenttia:

  1. Meidänkin piti lähteä tuonne tekemään ensimmäinen virallinen startti, mutta niinpähän vaan avopuolison veljen tytön ristiäiset osui samalle päivälle, joten jäi väliin. Ensi vuonna sitten!

    VastaaPoista
  2. Hieno aikomus! Ensi vuonna sitten :)

    VastaaPoista