lauantai 27. huhtikuuta 2013

Laskuvirhenollan hakureissu

Meiltä puutui yksi aginolla, sitä lähdettiin Hattulasta hakemaan. Zorrollahan on ollut ihme talvi, se ei ole syyskuun jälkeen kisannut, koska luulin että nollat on kasassa. Talven se liikkui Markon kanssa remmissä. Lopputalven agitreeniä Zorro teki 10 min/vk, ei siinä kunto kauheasti kohissut.

Eka oli kiva hyppäri, vaikeutena kepit putken suun edessä. Tiesin miten käy, että putkeen menee. Yritin ottaa kiinni, mutta hermo petti, otin askeleen, tai horjahdin, tai jotain, putkeen meni. Pääsi se perkele, otin koiran puhutteluun ja loppu oli hienoa, mutta siis hylly. Oikeasti ei ole koiran vika jos nainen ei osaa. On toi muutaman kerran ollut opettelulistalla, mutta aika ei ole ollut kypsä. Nyt on, nyt minulla on näkemys asiasta, ja opetan sen itselleni sekä koirille.

Toka oli agirata. Kontaktit piti, koira oli hyvä, kaikki kävi helposti ja hyvin.

Kolmas oli agirata jossa todella tarvittiin rytmitystä. Herranjestas, eihän musta ole sellaiseen, minähän olen hidas, kömpelö, huonokuntoinen ja lihava nainen. Niin että mentiin sitten mun tyylillä, ei rytmitystä, mutta huutoa senkin edestä. Siitä tykkään agissa, että tyyli on vapaa, vain virheet + aika mitataan :) Tästä ei kauniista, mutta sitäkin kuuluvammasta radasta tehtiin nolla jolla tultiin toiseksi.

Olen meinaan tyytyväinen! Meidän juoksukunnolla saatiin sentään ihan kevollinen ja toivottu tulos. Ei meidän tarviikaan olla huippu hyviä, kunhan jotenkin pärjätään ja tehdään mitä osataan. Näin me tehtiin tänään. Kontakti piti, Z meni kuten ohjasin, enkä juossut kuin päätön kana. Täytyy sanoa että Sofi on opettanut minulle paljon, kuten tekemään vain oleellisen huolellisesti. Eikä Zorroa ole opetettu hifistelyihin, esim sylivekkiin. Senkin Zorrolle tänään tein ja kun katsoin taakseni haltuunottossa, oli Z melkoisella rundilla. Mutta eihän se voi osata asioita joita sille ei ole opetettu. Siihen nähden se on kyllä aikamoinen koiruus ja saa mulle hymyn huulille :)

Mutta mun turnauskestävyys :( Himputti kun tulee valtava jysäri kun vähän käyn jossain. Vikana koirakkona ei ollut aikaa levätä, eikä juoda päiväkahvia + kaikki jännittäminen, jysärihän siitä tulee.

Sofin kanssa metästeltiin sänkkäriä aamulla. Muuten meni melko hyvin, mutta vähän oli myyrästystä. Illalla mettäreissun jälkeen käytiin uudestaan. Siitä tuli lyhyt sessio koska Sofi meni niin loistavasti. Siinä oli harakka lähellä ja oli kovin tyydyttävää kun sain Sofin luopumaan siitä. Viikolla tehtiin noutoja västäräkki viekussa keikkuen. Mukavaa kun on häriöitä, mutta silti löytyy keskittymistä. Hyvä Sofi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti