perjantai 19. huhtikuuta 2013

Ääh, ei me sitten otettukaan sitä tautia

Keskiviikkona käytiin Anidentissä hammasspesialistilla, tarkoitus oli ottaa Zorrolta verikokeet ja suunnitella leikkausoperaatio. Eipä tarvinnut kun koira todettiin ihan terveeksi. Lääkäri sanoi jo röntgenkuvista nähneensä ettei Zorrolla voinut olla se mitä patologi arpoi. No voi himputti sentään, kyllä helpotti, eipä tarvitse koiraa rääkätä isolla operaatioilla. Luultavasti patologille kävi pieni kämmi, harva labra kuulemma taitaa suupatologian. Seuraava kontrolli on kolmen kuukauden kuluttua, silloin katsotaan onko lärpäkealueella tapahtunut muutoksia.

Olinpa tyytyväinen kun en ollut juurikaan surrut, enkä märehtinyt meidän kurjaa kohtaloa. Eihän noille taudeille mitään voi, niitä tulee ja se tehdään mitä pystytään. Tuli tehtyä silleen oikein, että kysyin vinkit homman kokeneelta, vein sinne mitä suositeltiin ja saatiin mainio tulos. Nyt vaan toivotaan että paha meni oikeasti pois. Keuhkot oli puhtaat, lämpö 38,7 ja syke 70.

Masillahan oli jotain häikkää taannoin, valkosolut koholla ja luultavasti joku tulehdus. Lisäksi siltä otettiin haimatesti, mutta haima oli ihan kunnossa. Masi on nyt terveen oloinen ja tänään käytin verikokeissa joissa näkyi että valkosolut olivat laskeneet, mutta edelleen koholla. Sovittiin että parin kuukauden kulutta otetaan uudet kokeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti