keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Eläinlääkärissä

Edellisviikon lauantaina Masi oli vähän huonossa kunnossa. Se oksensi aamusapuskansa täydelleen ulos, eikä suostunut syömään mitään. Sunnuntaina pappakoira oli onneksi ihan kunnossa. Kasvattajalle ihmettelin kun Masi ei millään liho, vaikka on kastroitu ja syö meidän koirista eniten, ja lisäksi syö muiden koirien kakkoja. Kasvattaja käski verikokeisiin. Meillä oli sopivasti seuraavana maanantaina kennelyskärokotus ja siellä piti ottaa verikokeet. Mutten osannut pitää tarpeeksi kauaa paastolla ja plörinäksi meni. Kennelyskärokotukset uusittiin pojille, yhteensä 129,60.

Seuraavana maanantaina Masilla oli uusi aika ja saatiin verikokeet otettua. Hampaat olivat erinomaisessa kunnossa ikäisekseen. Hinta 204,50.

Tänään keskiviikkona Zorrolla oli ikenen liikakasvun poisto. En ollut sitä huomannut mutta rokotuksilla ell huomasi ja suositteli poistoa ja patologin lausuntoa. Nukutettuna ottivat röntgenkuvat leuoista koska Zorrolta puuttuu yksi hammas eturivistä. Kuvasta näkivät että juuri oli jäljellä, poistivat sen tulehdusriskin takia. Samoin löytyi vielä yksi lohjennut hammas joka piti poistaa. Se on sellainen hurjimus, eihän siinä hampiitkaan kestä. Hintaa operaatiolla 466,00. Ei meillä lasketa, mutta viikossa meni eläinlääkäriin 800 euroa.

Nyt Zorro on surkea pieni otus ja ihan kanttuvei, nukkuu vaan. Sillä on kaksi poistettua hammasta, ikenestä pala poissa ja tikit suussa. Rankka elämä pojalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti