sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ääliöaksaa taas

Purinalla oltiin, kolme starttia/koira. Himputti mitä ääliöaksaa taas.

1. Hyppyrata
Zorron oli aika jees, siitä kolmas sija.
Sofi meni omansa varsin hyvin, pientä räpellystä oli, plus että jäin jälkeen ja mokasin.

2. Agirata
Tyrin Zorron radan, tein persjätön kohtaan mihin se ei sopinut. Myös yritin ehtiä takaakertoon mihin en ehtinyt. Mutta kaikkein eniten sapetti että näytin koiralle virheeni ja annoin syytä epävarmuuteen.
Muutin suunnitelmia Sofin rataan, persjätön korvasin valssilla, toimi. Takaakierron päätin korvata poispäinkäännöksellä eli juosta koira toisessa kädessä. Mutta löysin itseni tekemässä takaakierron samoin kuin Zorron kanssa, öö en ehtinyt. Voittonollaa pukkasi mutta minä hyllytin.

3. Agirata
Tämä oli helpoin rata, ainoana vaikeutena oli putki/puomi/A erottelu. Zorron kanssa tehtiin taattua ääliöaksaa kumpikin. 3-takaakierrossa oli hetken hukassa (taas, näissä on vikaa), aan sijasta meni putkeen. Ei ollut oikein läsnä.
Sofi meni omansa hienosti, kepeille en vaan saanut sanottua mitään. Sofi kysyi ja kysyi, ja juoksi keppien ohi kun käskyä ei tullut.

Harmittaa koko kisat. No jos jotain hyvää pitää sanoa, niin Sofin putki/A/puomi erottelu oli täydellinen, mutta Sofi olikin kaiken aikaa hieno. Sofin lähdöt oli hienot, sekä kontaktit. Zorro oli vähän vaisu eläin, mutta minä olin vasumpi. Voiko olla että Zorron pehmeys näkyy juuri näin. Toisaalta se kuuntelee ja kulkee sitä paremmin mitä kiukkuisempi olen, mikä on aika kummallista. Enkä tykkää/aio olla kiukkuinen.


3. rata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti