sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Eka nolla Juhan treenissä

Ollaan metästystreenattu Sofin kanssa ja tuntuu että ollaan saavutettu jotain uutta ja ihanaa. Nyt mennään hymyssäsuin kumpikin, Sofi pysyy lähellä ja huiskuttelee hännällään, minä ohjaan kiittäen ja kehuen. Istuminen sujuu, mutta ampuasia on vielä ihan tekemättä. Toisaalta haluan hetken nauttia tästä uudesta rauhasta ja kauniista yhteistyöstä.

Viime viikon Orenius-treenissä koettiin Sofin kanssa ensimmäinen 0-rata. Ei ollut mikään turhan helppo rata, eikä vauhti ollut mitenkään hiljainen, silti saatiin nolla, eräänlainen elämän kohokohta siis :) Sofiahan on todella helppo ohjata, se reagoi nopeasti, on estehakuinen ja lukee rataa hyvin. Mutta tämä ohjaajan tolvana järjestää aina jotain turhaa äksöniä, välillä ei malta, välillä ei saa itseään liikkeelle, vaikka rytmitys on koko homman a ja o. Yleensä en piirrä noita reenarien ratoja, mutta menköön tämän kerran. Siinä on jotain tosi pielessä, mutta jotenkin noin se meni.


Ja vielä pitää pistää koirien lauantaiaamuinen leikki tänne talteen :)

4 kommenttia:

 1. Millä olet piirtänyt tuon radan? Onko sulla joku ohjelma siihen? Minä yritin vapaallä kädellä piirtää juuri tuota rataa ja ei onnistunut...

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on flexitrack, googleta sanoilla flexitrack agility. En tiedä sen saatavuudesta nykyää. Olen myös kokeillut AgilityBluesia mutta sen musa häritsi todella. Mäkkiin en ole piirrustusohjelmaa löytänyt ja mun pitää aina avata joku ihme virtuaalipc, päästäkseni käyttämään flexitrckia.

   Poista
 3. Kiitos, vähänkö siistii! Sain melkein yhtä hienon kun sinulla! Numeroita en vielä osannut laittaa :)

  VastaaPoista