sunnuntai 5. elokuuta 2012

Onnenkyynel sentään, hypärivoitto ja serti!

Juostiin taas yhdet hellekisat, nyt Porvoossa. Kummallakin koiralla kolme starttia Salme Mujusen mielenkiintoisilla radoilla, ensin kaksi agia ja vikaksi hyppäri. Zorro lähti toisena ja Sofi viimeisenä.

Zorro joutui ensimmäisellle radalle ihan valmistautumattomana, se ei oikeasti tiennyt että mentiin starttiin, eli mamma mokasi pahasti. Rata meni silleen varmasti, ei mitekään erityisesti, mutta hellekisaksi tuli ihan jees-nolla ja 5. tila. Sofi meni muuten hyvin, mutta pidin sitä muutaman kerran kiinni, yksi törkeä hukkaanheitto, yksi yllättävä hyppysuunta ja sitä rataa. Tuloksena herranjestas-nolla ja 3. sija.

Toinen agirata Zorrolla muuten aika hyvin, mutta teki tyhmän keppivirheen. Olin keppien aloituksessa takana, mutta silti jätti taipumatta ja meni kaksi kepakkoa. Eipä sillä väliä, kivaa oli, mutta tästä hylly. Samasta radasta Sofin kanssa leivottiin ihan katastrofi, tosin oli siinä paljon hyvääkin, mutta hylly.

Kolmas oli aivan ihana hyppäri, sen ainoa vaikeus oli oikeastaan kepit johon mentiin sisään loivaan avoon ja koira piti jättää kepittämään vinoille kepeille, kun itse juoksi jo karkuun. Moni koira mokasi aloituksen ja moni vedätettiin kepeiltä kesken pois kun ne oli niin oudosti vinot (erityisesti minit ja maxit, medit osoittivat suurempaa älyä ja taitoa, mitä ne ei normisti tee). Mun kummatkin koirat aloittivat, pysyivät ja kulkivat kepit hyvin. Zorro teki hienon ja iloisen nolla, samoin Sofi viimeisenä lähtijänä teki myös aivan hurmaavan ja varman nolla. Olin tosi otettu jo nollasta ja jäin odottamaan tuloksia. Mitään en tiennyt, kuulutuksia ei tullut, enkä papereista viitsinyt mennä katsomaan. Sitten kuulutettiin palkintojenjako alkavaksi ja voittajaksi kuulutettiin cockerspanieli Sofi! Olin niin onnellinen ettei mitään rajaa. Lisäksi saatiin tietysti h-serti :)

Rata + tulokset2 kommenttia: