sunnuntai 19. elokuuta 2012

Taas tuli voitto, hyvä Zorroo!

Sunnuntaina Vantaalla Ihahin kisoissa. Saako sanoa, sanon kuitenkin, oli taas ihan liian kuuma mulle ja Zorrolle, ainakin ekan startin ajan. Minulla oli jalat alkuun ihan hyytelöä, sanoja ei tullut, epävarmaa köpöttelyä ja huonoa ohjausta.

Rata 1, agility
Zorron kanssa oltiin yhdessä ja erikseen niin huonoja ettei mitään rajaa. Z ei ollut siellä missä piti ja minä häselsin, tiputettiin yksi rima kun ohjasin niin huonosti, siitä seurasi takkuamista ja pysähdyttiin arpomaan seuraavaa estettä, yäk. Tuloksena rima ja kielto, hävettää että tällä tultiin kolmansiksi.

Sofin kanssa eka rata aika hurja, en jaksanut juosta, Sofi sössi kontaktit, aika karsee kaikkiaan. Startin jälkeen käytiin neuvottelemassa kontaktiasia kuntoon.

Rata 2, agility
Vihdoin hyytelöreidet lähti toimimaan ja olin jotenkin ajan tasalla. Zorrolle saatiin sellainen melko hyvä nolla, yksi hukka siinä oli ja kontakteilta päästin heti. Erityisen hienoa siinä oli se että sattui olemaan VOITTORATA :D

Sofin samainen agirata oli aika herkku. Kontaktit oli mitä pitikin, Sofi kaiken aikaa hyvällä asialla, meni suoraviivaisesti ja hyvin. Yksi takaakierto tuli minulta hätäisesti, väylä hypylle aukesi liian varhain ja liike imi, siitähän se Sofi luiskahti. Loppurata hienosti ja tästä tulikin oikein hieno hylly :)

Rata 3, hyppäri
Menin Zorrolta muuten hienosti mutta yksi takaakierto+niisto venyi pitkäksi. Z lähti katselemaan että mihin mamma mut haluut. Loppurata Zorrolta kuten kuuluukin ja tuloksissa oltiin kolmansia.

Sofin hyppäri alkuun niin hieno, miten pienesti se tekikään takaakierto+niiston, ja jatkoi upeasti kunnes tuli taas takaakierto. Meni aika samanlailla pieleen kuin edellisellä radalla. Loppuradalle jäin vähän jälkeen, mutta olin oikein tyytyväinen Super-Sofiin.

Ajattelin etten helteen takia olisi ottanut Zorrolle kuin hyppyradan, mutta onneksi otin myös agit. Saatiinhan sentään tupla ja voitto, ei voi tietää vaikka haluttaisiin maajoukkuekarsintoihin. Palkinnoiksi saatiin paljon Roburia ja kolme ilmaista starttia :) Mun täytyy näköjään skarpata takaakiertojani kun joku niissä selvästi mättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti