keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kisoissa Hyvinkäällä, Z + ääliöohjaaja

Sunnuntaina oltiin kisoissa Hyvinkäällä. Juostiin ihan helpot radat, mutta minä mämmin jokaisen hyllyksi. Ekalla radalla vaihdoin hypyn takaakiertoon, tokalla unohdin ohjata yhden esteen ja kolmannella unohdin että kontaktiestellä on se kontakti mihin meillä pysähdytään. Siihen on tavattu sanoa käskyksi mene hara, mutta nyt vallan unohdin. Tuomari äkkäs heti että siinä on virhe tuloillaan, leikkasi editseni tuijottamaan kontaktia, minulla oli/meni pasmat todellakin sekaisin ja lopputulemana taas hylly. Zorro oli joka radalla aivan ihana!

Jo kisapaikalla ihmettelin oloani, ihan kuin pumpulissa olisin ollut. Minulla oli niin yli mukavaa etten kyennyt tekemään mitään järjellistä, kaikki tohina, tekeminen, jännittäminen, adrealiini ja sen tuoma tsemi oli poissa. Edes jälkikäteen en osannut olla vihainen itselleni, ihme touhua. Kotona oli pakko katsoa uusien lääkkeiden haittavaikutukset, muttei sielläkään lukenut että tekee käyttäjästään ääliön. Muutenkin ihme viikko, rikoin töissä leikkurin kun en vaan muistanut/ei tullut mieleen että tein sellaisen teon mikä satavarmasti rikkoo vehkeen. Isä-raukka joutui kädet naarmuilla taistelemaan koneen taas käyttökuntoon. Ja yksi lomake, ihmettelin ettei eräs asiakas ollut tullut vaikka oli sovittu. Sitten posti toi filkan siitä lomakkeesta, ja muistinkin että kävihän se ja minähän naputtelin koko helahoidon koneelle, mutta uhohdin koko jutun. Ja pari muutakin outoa tapausta. Nyt tämä nainen pistetään vähäksi aikaa telakalle. Pitäisi levätä edes joku viikonloppu, eikä hillua yömyöhään + viikonloput kylillä aksaamassa. Lepoa! Paitsi että ensi viikonloppu menee Sofin kanssa Espoossa hyppytekniikkakurssilla.

Tiistaina CB-treenit. Vaikeahko rata, kuten aina. Zorro aivan hurmaavan hyvä, hieno leieröinti tiukkaan avokeppikulmaan. Ensin ei muka osannut mutta kun keskusteltiin ja selitin tilanteen niin heti osasi (Zorro ymmärtää selvää suomea, sille voi kertoa asioita). 23 estettä ees taas, Zorron kanssa juostiin vikaksi nolla ja olinpa aika puhki. Sofin kanssa samaa rataa, se oli vaan paljon nopeampi :) Upea kontakti, hyvä hyvä! Kaikenlaista välissä ja lopuksi opeteltiin se keppisydeemi myös leieröiden. Ihan mahtavat koirat ja Sofi on kyllä aika raketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti