lauantai 25. helmikuuta 2012

Aksaa + häät!

Tiistaina treenit perinteiseen tapaan, ei jaksa muistaa  sinne asti. Torstaina Kaisa ja Marko olivat Jyväskylässä. Minä pidin minilomaa torstain ja perjantain. Aamusella Sofin kanssa kävästiin Keravalla kenkäostoksilla. Taitava myyjä osasi heti antaa oikeat kengät kun kerroin vaimennuksen, neutraaliuden ja jäykkyyden. Lisäksi roudasi kenkälaatikot paikalle kun piti löytää täydelliselle oikean jalan kengälle pari, onneksi löytyi myös hyvä vasen kenkä. Hyvä myyjä ja hyvä palvelu :)

Illalla treeneihin Ojankoon, ensin piti viedä Sofi ja Masi Lauralle Koivukylään. Me Zorron kanssa vähän aksailtiin Ojangossa, ei tehty mitään ihmeellistä kunhan juostiin ja pidettiin hauskaa. Kävin vaihtamassa koiraa Lauralla ja Sofin kanssa jatkettiin Juvanmalmille jossa oli meidän viimeinen Liuhto-treeni, nyyh. Mitäs minä tästä raportoisin, ensin meni huonommin, sitten Tuulia sanoi että tee näin ja näin (4.hyppy takaaleikkaus ensin pitkäksi / toisesta putkesta päällejuoksu hallitsematon kunnes jarrutin koiraa sitä ennen / 13-14 yritin persjättöä, ei ehdi tolla koiralla, tee poispäinkäännös sanoi Tuulia / 16-17 persjätön hiomista / 25 valssin hiomista, eikä onnistunut tuohon otokseen). Lopuksi tehtiin aika helmi rata, parahiksi oli ekaa kertaa uusi känny mukana ja olin pyytänyt yhtä kaveria kuvaamaan. On nää puhelimet nykyään ihmeellisiä. Haukkuminen on hivenen raivostuttavaa, mutta Sofilla on niin kivaa että se kuuluu ja se on aika kiihkeä narttu, vinkumiset nauhalla on kameran viereisen koiran ääniä. Lähdössä Sofin oli taas vaikea pysyä se haluaisi niin juoksemaan, kontaktilla on rauhassa ja hiljaa, mutta kun siitä tulee lähtö niin heti mennään lujaa :)To-pe yönä en sitten nukkunut, kävin kierroksilla ja aksaksin vaan, ihan ääliömäistä. Pe aamuna käytiin pienellä juoksentelulenkillä, ravailtiin koirien lihaksista maitohapot pois, samalla tuoreistettiin minun. Puolitapäivin lähdin Hyvinkäälle, nyt Jennyn ja Miikan häihin!!! Vihkiminen tapahtui samassa maistraatissa missä mekin aikoinaan mentiin naimisiin. Oli niin ihanaa ja tavallaan myös haikeaa, meidän vauvoista ensimmäinen meni jo naimisiin. Kaikkea hyvää ja onnea rouva ja herra Harkimalle! Vihkimisen jälkeen mentiin ravinteliin syömään.

Ajelin kotiin nukkumaan hetkiseksi ja illalla lähdin taas Hyvinkäälle aksatreeneihin. Olin aika tättärää, ei jaksa olla nukkumatta ja toisaalta ei kykene nukkumaan. Lauantaina olin muuttoapuna (siivoojana) nuorenparin uudessa kodissa Porvoossa. Kivalla paikalla, hyvä iso asunto, täti on tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti