lauantai 11. helmikuuta 2012

Aksaa

Tiistaina CB-treenit. Hyvät, mukavat ja vauhdikkaat. Oli putki puomin alla uuna niin että kaikki suut vierekkäin, siihen piti taittaa koira heti lähdöstä. Kumpikin koira ihan 100 %. Puomin jälkeen se meidän tyyppimoka, eli hyppy ja käännös josta Z aina lukee loppusuoran. Nyt hyppynä oli pituus, eikä niitä muita hyppyjä. Merkkasin seuraavan hypyn ja tuuppasin vaan sille pituudelle. Zorron kanssa ihan hyvin, mutta Sofin kanssa jouduin hakemaan asennetta, se tuli sieltä niin noppaan että aina joutuu miettimään että ''olenko valmis nyt se tulee...''.  Putken yli leieröitiin ja hyvin meni kun on irtoavat koirat. Treenit muutenkin tosi hyvin, tykkäsin.

Torstaina Ojangossa Sofin kanssa. Ei menty mitään erityistä rataa, vaan meillä oli kahden putken välissä kolmen hypyn suora jossa mentiin takaakiertoja, välistävetoja ja kiemurana (ei muista nimeä). Lisäksi suora jossa oli muuri, rengas, pari tavis hyppyä ja lopussa pöytä, ja sama toiseen suuntaan. Treenien jälkeen vein Sofin Lauralle Koivukylään.

Zorron kanssa jatkettiin Juvanmalmille, mentiin samankaltaista rataa kuin tuossa alla, mutta paljon pidempää (23 estettä). Meni ihan hyvin, Z teki nollaa, mutta vauhtia tietysti puuttui. Mutta Z on niin fiksu että treenaa hitaammin kuin kisaa, onneksi juuri noin päin!


Perjantaina Sofin kanssa Hyvinkäällä. Heini myöhästyi joten tein oman radan joka oli lyhennelmä ja mukaelma torstain Liuhtotreenistä. Hyvinkään kenttä on niin pieni ettei sinne mahdu juuri mitään. Sofi oli ihan mahti tyty, lähtöongelmakin on voitettu ja nollaa teki pikkunarttukin. Hyppyjen 11 ja 12 väliin tein sokkarin ja kepeille vein oikealla kädellä, oikean välinkin haki itse kunhan en jyrännyt päälle.

Menneellä viikolla kävin Porvoossa sairaalassa. Keuhkot oli parantuneet hyvin ja astmalääke vaihtui uuteen koska edellinen rikkoi suun tehokkaasti, nyt on Alvesco 160 mg. Lisäksi otettiin verikokeita kun pyysin yhtä tutkimusta. Allerginen olin näköjään vähän kissoille ja koirille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti