torstai 19. tammikuuta 2012

Ööö, aksaa :)


Sofin aamupäivä irrottelut :)

Tällaista jälkeä oli vastassa kun tulin keskiviikkona kahdentoista aikoihin kotiin syömään. Marko ja Kaisa olivat lähteneet 9.30, eli kahden ja puolen tunnin aikana Sofi pisti hösseliksi. Mamin pussiin kiltti tyttö pelasi, inhosin aina tuota huonoa muovimattoa, nyt jopa Marko myöntää että jotain tarttis tehdä.

Tiistaina oltiin CB-treeneissä kummankin kanssa. En jaksais aina kehua kuin pirun hyvät koirat mulla on, mutta kun ne on sellaisia. Mikä nautinto niiden kanssa on treenata :) Opittiin ihan uusi juttu eli poispäinkäännös + vastakäännös, Zorro meni sen älyhyvin, Sofi teki vähän pellehyppyä kun sille ei ole vielä opetettu poispäinkäännöstä. Käännös oli kun putkesta tullessa sen edessä oleva hyppy piti kiertää ja siitä tehdä tiukkaa suunnanmuutosta ja hyppysuoran kautta aalle. Zorrolle sain tehtyä aata ennen sokkarin, mutta ei puhettakaan että olisin Sofin eteen ehtinyt, se meni takaaleikaten. Treenit oli kivat ja koirat loistavat.

Nyt to iltana oltiin Sofin kanssa Ojangossa, oli mun vuoro pitää kisaavien treenit. Kas kas radassa oli se saman suora putki + hyppy joka piti kiertää, harjoiteltiin siis lisää poispäinkäännös + vastakäännöstä. Vitsit että Sofi pelitti hyvin, mikä nautinto sen kanssa on mennä rataa. Se sanoo vaan että jippii ja menee täpönä ihan just sinne minne ohjataan. Rengas onnistui joka suuntaan, kontaktit tietysti loistavat, paria keppikulmaa mentiin täydellisesti ja se posottaa kepit loppuun asti olinpa missä tahansa. Alkuverryttely ulkona oli ainoa mikä meni pyllylleen. Siellä oli mahottoman liukas jää lumen alla ja lensin suorin vartaloin selälleni niin että pää pamahti viimeisenä jäälle. Aikani siinä makasin ja ihmettelin, mutta on tässä kovakalloisuudessa hyviäkin puolia, eli henkiin jäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti