lauantai 21. tammikuuta 2012

Eteenlähetyksiä

Suorin vartaloin mätkähdyksen seurauksena pään ripustukset kärsi. Jo to illalla kaula ja etujänteistö + lihaksisto oli tosi kipeänä. Yöllä tuntui että jos halusi päätän kääntää niin se oli käsin käännettävä. Perjantaina en olisi koko päivää jaksanut pitää pollikkaa pystyssä ja autossa se täytyi tukea niskatukeen kun kaula + rinnuslihakset oli niin kipeänä.

Kaikesta huolimatta pe iltana mentiin Sofin kanssa Hyvinkäälle aksaamaan. Heini teki valmennus-kotiläksyjään ja mentiin rataa ohjaten pelkästään takaaleikkauksin ja myöhemmin samasta aihiosta valssaten. Meillä ei mennyt liian hyvin, mutta iloisiakin asioita oli esim kepit.

La aamuna Sofin kanssa mettään. Lunta oli jo paljon, mutta hakua treenattiin kanipallon avulla, mielestäni meni aikas hyvin. Lopuksi heittelin kanipalloa hankeen, vähän niin kuin markkeerausmuistin aktivoimiseksi. Yhden kerran pallo ei ottanut löytyäkseen ja kutsuin Sofin pois, se ei luoksetuloa totellut ja lähdin juoksemaan. Sofi lähti heti perään, mutta yritti karata takaisin työmaalleen. Siinä tohinassa vihelsin sen istumaan, ja se istui, jippii! Muuten meillä meni oikein hyvin. Kotimatkalla erään pellon halki menevällä suoralla uralla tehtiin muutama eteenlähetys. Siinä kulkiessamme jätettiin polulle kanipallo, kuljettiin kotva eteenpäin, käännyttiin ja lähetin Sofin eteenkäskyllä noutamaan. Pari kertaa tehtiin näin ja onnistui hyvin, kolmannella kerralla matka oli pidempi ja Sofi ei edennyt tarpeeksi kauas. Vihelsin sen sinne istumaan ja lähetin uudelleen eteen, Sofi kääntyi taitavasti ja lähti eteenpäin. Sitten taas usko loppui ja se jäi paikoilleen etsiskelemään, vihelsin taas istumaan  ja lähetin uudelleen eteen, nyt löytyi pallokin. Taitava ja ihana tyttönen :)

La olivat serkkukoirat Jakke, Nappi ja Papana kylässä. Voi sitä riekkumista ja erilaisen eritteiden määrää, urosserkut olivat aika sekaisin Sofin ihanasta hajusta. Lopuksi ehdittiin vielä lumiseen metsään lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti