torstai 27. lokakuuta 2011

Aksaakin välillä

CityBelgien tiistaiset talvitreenit alkoivat Agilityakatemiassa. Ensimmäisellä kerralla kouluttajan oli Nina Manner, seuraavana Iida Vakkuri ja viimeksi oli taas Nina. Eka kerta oli vähän sellaista kattelua puolin ja toisin. Rata oli myös haastava, siinä oli peräti välistävetokujanne. Muuten meni ihan ok, Z oli ihan kiva.

Iidan rata oli tavallaan vaikea, siis minulle joka olen peruslaiska. Se on niin huippua kun joku pakottaa tekemään asioita joita normisti en tee, esim persjättöjä. Eikä usko kun minä väitän ettei tällainen pölykky ehdi tai kykene. Iida pisti tekemään ja minähän tein. Tein siis persjättöjä ja valssin paikkaan johon ''en mitenkään ehdi''. Ehdin ja nautin.

Viime tiistaina oli taas Nina. Olin niin onnellinen, pystyn taas juoksemaan nauttien :) Nina opetti ja minä juoksin ja tein. Persjättöjä, sylkkärillä pituuden yli, pakkovalssia, lähetyksiä, oli ihan huippufiilikset. Ratoja en piirrä kun ne kuuluu kouluttajille. Näiden treenien hyvää antia on myös erään aussin seuraaminen, siinä on pari joka ei mene perinnemedimäisesti.

Keskiviikkona oltiin Sofin kanssa Nahkelan kentällä, Tiia piti koulutusohjaajatreenejään. Rata oli ylläri ylläri hieman samanmoinen kuin eilinen CBrata, mitä Tiiakin siis meni. Hyvä niin, rata oli silloin ihana ja oli nytkin karsittuna versiona, juuri sopiva Sofi-treeni.Tämä on niin jännää Sofin kanssa, että mitä se näkee ja mihin menee. Näin siinä kävi: istui hyvin, lähti täpönä, seurasi hyvin ohjausta, valssilla putkeen, jaakotuksella hypyn yli kepeille (1. kertaa edistin/vedätin ja tuli keppivirhe, 2. kertaa hyvin) ja pussiin. Muuri me skipattiin kun se oli kiertomuuri, valssilla hypyn yli putkeen, välistäveto hyvin. Ekalla kerralla kierrettiin hyppy 13 ja tokalla kertaa tehtiin kaikki välistävedot (kummatkin onnistui). Renkaalle meni hyvin vaikka en tarjonnut hyvää linjaa. Loppusuoralla katseli turhaan ohjausta, mutta eihän se kaikkea voi vielä osata. Ihana se oli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti