lauantai 8. lokakuuta 2011

Viikon varrelta

Maanantaina Sofi kävi silmätarkastuksessa, se on parantunut hyvin. Antibioottitippoja laitetaan perjantaihin asti koska silmän pinnassa on rikkoa johon bakteerit helposti tarttuvat. Keinokyyneltä vielä kymmenen päivää.

Tiistaina Sofi pääsi ekalle agitreenikerralle kun tuurasi Zorroa jolla tikit lavassa näppylän poiston jäljiltä. Sofi meni hyvin.

Keskiviikkona luultavasti treenattiin hakua ja lenkkeiltiin. Ei voi muistaa.

Torstaina kävin kouluttamassa Heinin ryhmän 19-21. Kiva ryhmä, mutta jouduttiin lopettamaan hieman kesken. Tuli niin kova tuulenpuuska että esteet lensivät mäkkylään.

Perjantaina käytin Zorron tikkien poistossa Jär-Vetissä, haava on parantunut hyvin. Illaksi saatiin Heinin aksavuoro Hyvinkäällä, treenattiin siis 20-21. Zorron eka rata oli loivaa ja kuuroa haistelukierrosta, suutuin, se auttoi. Lopulta z kulki ihan hyvin, vaikka eihän se koskaan treeneissä kulje parasta vauhtia, se tietää milloin ''vaan treenataan''. Sofi on hauska, se tulee aina täpönä! Otin sille matalia hyppyjä, putkea ja puomia, aalle tai muille pahisesteille en päästänyt sitä laisinkaan. Madotin koirat (Drontal Comp)

Lauantaiaamuna oltiin Sofin kanssa hakutreenailemassa. Meni ihmeen ihanasti :) alkuun se tuntuu aina leviävän, mutta tasaantuu pian kun Sofi saa intoansa hieman laatumaan, nautittiin. Viime su olin Elimäellä seuraamassa koetta jossa oli Kepa ja Bingo. Näin hyvää hakua, kuulin mitä tuomari siitä sanoi, näin myös lavastettuja tilanteita. Tämä oli ihan ehdoton juttu, nyt tiedä taas enemmän ja osaan arvostaa Sofin tekemisiä ja olla puuttumatta kun se menee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti