sunnuntai 16. lokakuuta 2011

ViikonloppuLauantaina löydettiin fasukukko apilapellosta. Ei mennyt ihan tyylikkäästi mutta sitä kohti, koira oli valjaissa. Päivällä Zorron kanssa aksaa ja Sofikin kokeili muutamaa putkeenlähetystä. Illalla poikain kanssa metsään, olikin rentoo kun typy jätettiin kotiin. Päivän mittaan paljon puutarhahommia. Elinan tammille kaivettiin isot kuopat ja laitettiin maat.

Su aamusta Sofin kanssa apilapeltoon. Ei tehty mitään, rauhoituttiin ja vaan oltiin. Lopuksi muutama nouto, fasunsiipidamin perään lähti hyvin, mutta pyrki haistelukerrokselle palatessaan. Lopulta hyvin. Kotona vähän aksaa. Ihmettelin miksi käännökset venyi tiekummulle päin, tai no, arvasin että käry kävi nenuun. Kohta sieltä nousikin kukko, oli hyvää harjoitusta Sofille kun joutui keskittymään muuhun. Pirskatti kun fasut meitä kiusaa.

Päivällä puutarhahommia. Myyrävuodesta on tulossa hyvä, Z teki hartiavoimin töitä. Istutin tammet, laitoin callunat, siivottiin ja roudattiin mullanjämät penkkiin. Zorron kanssa vähän aksaa.

Kolmen-neljän aikaan Sofin kanssa Haukkavuoreen. Ajattelin pitää sen irti jos tilanne pysyy rauhallisena, osin onnistuttiinkin. Kun vauhtia tuli liikaa, otin sen viekkuun ja mentiin ''yhdessä'', se on vähän seuraamista vapaampaa, ilman piuhaa. Näin se kulki hyvin, ei menty polkuja vaan umpimetsää, nautittiin. Tältä retkeltä nuo pari valokuvaa, kuvaaminen oli osa rauhottumisriittiä.

Sofi kotiin ja poikien kanssa Haukkavuoreen. Tämän otin kunnon kannalta, siellä on jyrkkiä ylämäkiä ja yritän saada vähän ruista reisiin. Ja taas me nautittiin. Olipa hyvä viikonloppu, paljon ulkoilua.

Näistä meidän ''vaikeuksista'' tulee mieleen että Zorron kanssa se vasta hankalaa oli. Sitä vei sukupuolivietti, Sofia vie saalisvietti. Ne oli monet kerrat kun olin Zorroa piilossa enkä aina tiennyt itkeäkö vai nauraa, tein varmasti kumpaakin. Vasta muutama vuosi ollaan ihmetelty Markon kanssa että olipa rentouttava lenkki, eli Z on ollut oikea pässi varmasti kolmevuotiaaksi asti. Masi sen sijaan on aina ollut täydellinen, oikea herrasmies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti