tiistai 1. marraskuuta 2011

Viikonloppuna


Nuori neiti Tuusan NuuskanenPakko ottaa talteen näitä Sofin askarteluja. Kohtahan siitä tulee aikuinen ja tällaiset pienet pentumaisuudet jäävät pois. Ha ha hahhaa - tuskin jää koskaan.

Perjantai-iltana nautittiin Sofin kanssa Heinin aksatreeneissä. Oli mm putkileijeröintiä puomin tuolpuolen, jaakotusta, saksalaista ja keppikulmaa.

Lauantaiaamuna Sami ja Neo kävivät katsastamassa löytyisikö meiltä fasuja. Paha vaan apilapellot kynnettiin menneellä viikolla ja se varmin paikka on menetetty. Mulle se on hyvä juttu, toivottavasti fasut muuttavat vähän kauemmaksi. Kun maita kuitenkin piti keksiä, oli otettava satelliittikuva avuksi ja sieltähän löytyi varsinainen onnellisten laakso. Sinne mentiin, Sami jutteli ja opetti. Neo oli aivan ihmeellinen, joka välissä se katsoi suurta idoliaan ja kysyi onko uusia ohjeita, ai ei, no mä jatkan tätä siksakkia :) Yksi lehtokurppa tuli ylösajetuksi ja Neo istui sille ihan itekseen.

Ip tuli Pia ja Hertta. Nautittiin taas hyvästä piirasesta, sekä hyvistä koiristamme kun hieman aksattiin. Muutamaa ongelmaa yritettiin ratkoa, eteen lähetyksiä reenailtiin ja kaikkea sellaista.


Su aamulla käytiin Sofin kanssa reenailemassa. Valitsin pellon jossa ei varmasti ole riistaa ja yritin mennä siinä ihan pienesti. Sofi tiesi heti et eihän tässä ole mitään, odotas kun käyn tuolla vähän kauempana :( Lopulta jouduin istuttamaan sen aina käännöksen kohdalle kun kääntyminen ei onnistunut. Yritin pitää tilanteen rauhallisena ja niin ettei koiralle tule metästysajatuksia. Yritän palata ihan alkeisopetukseen, noutamiset ja tappamiset tuo jo osaa. 

Ip vietettiin synttäreitä hyvässä seurassa (Kaisa 17, minä 46). Illalla kävin kouluttamassa cockereita kun minulla on se koulutusohjaajakurssi kesken ja siihen pitää suorittaa koulutuksia. Noi cockerit on mulle ihan henkinen koti, ne on niin ihania, ja cockeri-ihmiset myös! Me ei ehkä kaikki olla ihan priimoja urheilijoita, mutta iloa ja yritystä löytyy ;)6 kommenttia:

 1. Pidä tiukasti vaan. Se kyllä järkevöityy, kun kuri on kohdallaan riittävän kauan.

  VastaaPoista
 2. Jösses, voiko koiranpentu saada tuollaista jälkeä aikaiseksi....mullakin tuollainen 12 viikkoinen pikkuturbo täällä kasvamassa, apuva!
  No onneksi tässä pitäisi kohta tehdä remppaa muutenkin, mutta ilmeisesti kannattaa siirtää muutamalla vuodella.
  Muuten aivan mahdottoman hienoja koiria sulla :)

  VastaaPoista
 3. Onko sinullakin Sofin pikkusisarus? Tänään törmättiin tässä ihan kotinurkilla 12 viikkoiseen Oskariin joka on samasta isästä. Pakko oli isännältä kysäistä onko vaimon nimi Päivi, ei ollut.

  Joo, remppaa kannattaa siirtää, sitä tulee lisää ;) Tosin musta tuntuu että Sofin äiskä on ollut puuhakas tällä rintamalla ja teillä voi olla siistimpi pentu.

  Ja kiitos, minulla on hienot koirat ja olen niistä oikein onnellinen <3

  VastaaPoista
 4. No nythän vasta hokasinkin, kun katsoin koiranetin linkkiäsi, että Sofihan onkin meidän Jannun systeri :) Mukava kun löytää tätä kautta näitä sukulaisia ja kyllä tämä meidänkin Jannu tosi vilkas kaveri on.
  Täällä kyllä niin kateellisena katsellaan teidän saavutuksia, aivan mahtavaa!

  VastaaPoista
 5. iiiihanaa tuhoa saa pikkaiset aikaiseksi :)
  Eiks oo kiva ku voi hyvällä omatunnolla kohta remontoida? ;)

  VastaaPoista
 6. Ei oo kiva remontoida, kun me ei osata. Tämän koiran koko pointti, Markon mielestä, oli se että vaatimani remontti siirtyy vuodella. Nyt kun vuosi on ohi vaikuttaa ettei vileäkään kannata remontoida ;)

  VastaaPoista