torstai 4. elokuuta 2011

Luppakorvakanit

Maanantaina oltiin Ullan kanssa vesityöharjoituksissa Nukarilla. Sofi oli tietysti taitava ja innokas, se nouti markkeerattuja dameja siivillä ja ilman, kaikki olivat Ullan eli vieraan hajuisia. Minulle tuli muutama musta tai ainakin harmaa kohta kun Sofi vei damia Ullalle, en tiennyt miten siihen suhtautua. En tehnyt mitään kun en osannut, olin vain hiljaa, kädet levällään ja luotin onneeni. Taisi ne damit lopulta minulle päätyä. Ehkä oli hyvä että läpikäytiin tämäkin ongelma ja toivottavasti edes Sofi mietti ja oppi ; ) Yksi spontaani kauko-ohjaus (harjoiteltu muutama kerta) onnistui hienosti kun yksi dami oli jotenkin väärässä paikassa. Sain Sofin katsahtamaan itseeni ja ohjasin vasemmalle ja vot siellä se törmäsi damiin. Paikka oli kaunis, oli mukavaaa ja rauhallista, vaikeaa oli vain kosken yli rämpiminen.

Näistä kaneista. Mullahan oli tietysti paha mieli kun aikoinaan pudotin Zorrolta pallit pois, mutta nyt näyttää siltä että Z selviytyi voittajana tässäkin asiassa. Se on ottanut asiakseen opettaa Sofille lisääntymisen jalon taidon ja Sofi on oikein innokas oppilas. Ne harrastaa sitä jatkuvasti, päivä tolkulla, aamusta iltaan, ja ne jotka Zorron tuntee tietää että tätä se tekee mielellään.

25.8. meillä on vesityökoe Kylmäkoskella. Ensi viikolla alkaa agility. Ihanaa kun alkaa tapahtumaan. 2.8. postitin valionarvohakemuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti