lauantai 30. heinäkuuta 2011

Meillä juostaan

Tehtiin pieni kesälomaturnee, perjantaista keskiviikkoon. Ensin mentiin Turkuun jossa ostettiin starttipistooli. Olisin halunnut jonkun muun pamahtavan asian, mutta edes yleisurheilupuolella ei oltu kehitetty mitään muuta lähetyspaukahdusta, vaan yhä vieläkin juoksijat ammutaan matkaan. Nöyrryin ja  ostin aseen näköisen, eiköhän tähänkin totu. Asuntomessuilla käytiin Kokkolassa. Uutuutena tuntui olevan lasiset seinät. Ennen tehtiin seiniä jossa oli ikkuna, nyt  bongattiin lasiseinä jossa oli pala kiinteää keskellä. Siis ikkuna jossa oli seinä.

Sunnuntaina kuului kotijoukoilta kummia, Sofilla alkoivat ensimmäiset juoksut ja tytöt joutuivat yhdessä pöksyostoksille. Meillä olikin reissua ennen vähän kissaperhemäinen olo, sillä Sofi pudotteli ahkerasti vähiä karvojaan. Aikataulu meni suurin piirtein näin, sunnuntaina alkoi tiputtelu, torstai-iltana Sofin ja Zorron ystävyys syveni suureksi rakkaudeksi kun Sofi pyysi Zorroa astumaan itseään. Sen illan Z vietti Sofin selässä, mutta pöksyt pysyivät visusti jalassa. Torstai oli siis hekumallinen, perjantaina ei astuttu (Pia ja Hertta kylässä koko illan) lauantai-iltana astuttiin. Nää on niin rakastuneita, mutta vain iltaisin, ja tiputtelu jatkuu.

Perjantai-iltana Pia ja Hertta kävivät kylässä ja aksattiin ekaa kertaa pitkään pitkään aikaan. Rata tehtiin Agirodun Open Class 2011 rataa mukaellen, mitä nyt vähistä esteistä saatiin aikaiseksi.

Kaikki kolme koiraa oli ihan superhyviä ja hiukkasen oli kivaa ja nautinnollista. Kunto vaan loppui kesken ja tuntui ääliömäiseltä opettaa koiraa hidastelemaan ja odottamaan ohjaajaansa. Nyt täytyy tehdä mulle kuntoa ja nopeutta!! Sofikin päräytti samaa rataa, mutta ilman keppejä. Sekin meni tosi hienosti, oli vaan liian nopea kun sen ei tarvinnut hypätä. Kroppaa se lukee hienosti ja kääntyvyys on ihan mahtava. Kontaktit kaikilla kolmella ihan täydellisiä, mutta niinhän kaikilla treenatessa on ; ) Oli kivaa fiilistellä, pohtia suuntia, sijainteja sekä kertoilevia jalkoja ja käsiä. Tämä hehkutus ei tarkoita että minä olisin ollut hyvä, mutta koirat ainakin oli. Mukava ilta vaihtui leppeäksi yöksi hyvästä ruuasta, viinistä ja seurasta nauttien.

Olen muuten ilmoittanut Sofin ensimmäiseen vesityökokeeseen, mulla puntit jo tutisee. No me reenataan ja kaikki menee varmasti hyvin :P

Paranin siis taudistani, harjoittelen liikkumista, mutta otan vielä varovasti ettei tule takapakkia. Rotumestaruuskisat jää meiltä nyt väliin, mutta kisataan niitä taas ensi vuonna. Loma loppui ja maanantaina joutuu töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti