sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Zorro on vuoden 2010 agilitycockeri


Siinä lukee: 
1
Cockerspaneilit ry
VUODEN
AGILITY-COCKERSPANIELI 2010
Perjantaina Ninalta tuli tekstari että vuoden 2010  agilitycockeripalkinto olisi nuodettavissa Hämeenlinnasta Cockereiden vuosikokouksesta. Kävin sen tänään sieltä pokkaamassa, Marko oli mukana kuvaajana ja kuskina, sillä minähän nukun autossa.

Aamusella lähdettiin Sofin kanssa Järvenpään Koirakerhon pentukoulutukseen, tämä oli eka kerta. Aluksi puhuttiin kenttäkäyttäytymisestä ja koiran oppimisesta. Koulutus eli hulabaloo alkoi kun otettiin koirat autosta ja mentiin kentälle. Siellä sitä oli riekkujaa kerrassaan ja metakka oli alkuun kova. Sofikin oli vähän sätkynä sillä eihän meillä maalla ole sellaista. Jaettiin lauma ryhmiksi, meidän ryhmässä taisi olla neljä koirakkoa, enpä tullut niitä muita juuri katsoneeksi saati laskeneeksi. Seurasi kontaktiharjoitusta sekä koutsin tervehtiminen nätisti aloillaan. Sofi jätti enempi tervehtimättä kun tapitti minua vaan silmiin, kouluttaja ei ollut sille ongelma. Hyvin Sofilla meni, minä hain sille vaan hyvää ja turvallista ensikokemusta, ja että tajuaa olevansa vain minun kanssani muista välittämättä. Olin tyytyväinen.

Samaan aikaan Marko oli poikain kanssa lenkillä. Kun kotiuduttiin lähdettiin Hämeenlinnaan palkinnon hakuun. Illalla ajelin poikien korvat ja parrat, sillä niillä on kennelyskärokotukset tiistaina. Masi oli aivan ihmeellisen hienosti, kehuin ja kiittelin sitä vaan kaiken aikaa. Zorro oli tietysti hienosti. Sofi käy poikain mukana myös eläinlääkäriä moikkaamassa, löysin siltä jonkun patin kaulasta ja haluan sen tarkistuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti