lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ostoksilla

Sain viimeinkin tilattua trimmerin, valitsin Andis 2-speedin. Koneessa oli mukana 10-terä ja lisäksi halusin 7-terän sillä se jättää pidemmän karvan. Zorrosta turkista tulee kesäksi klani, syksyksi ja kevääksi vähän pidempi, talveksi jätetään lämmintä ylle, silloin Z kulkee ''pitkässä karvassa''. Eläköön Suomen neljä vuodenaikaa. Tilasin koneen + terän lauantaina ja posti toi ne jo tiistaina. Pesin toiveikkaana Z:n ja kun piti ruveta hommiin huomasinkin ettei 7-terä sovi siihen koneeseen. Mikä pettymys. Piti palauttaa terä ja nyt odottelen uutta.

Viime la käytiin Leenan kanssa Kodin 1:ssä ostamassa päiväpeitto sekä selkänojatyynyjä Leenan huoneen sänkyyn. Mulle kävi laskuvirhe, tyynyjä tuli yksi liian vähän ja päiväpeiton väri oli väärä. Ti kävin hakemassa varaamani tyynyn sekä vaihtamassa päiväpeiton. Taas tuli väärä väri. Tänään kävin vaihtamassa päiväpeiton, nyt tuli hyvä. Vaikeaa tämä sisustus, eikä olla vielä edes tapeteissa.

Ostin agi.fin kautta käytetyn pituuden ja kävin hakemassa sen tänään. Masille olen varannut kastroinnin sekä huulipoimuleikkauksen. Operaatioon mennään kuukauden kuluttua ja sen tekee Mäntsälässä Nina.

Eilen oltiin agitreeneissä. Sofi oli pitkästä aikaa mukana, se sai näin juhlia 5-kuukautispäiväänsä. Alan pitää sitä enemmän mukana, sillä se oli ihan maalaisserkku. Ennen reenejä olin ruokkinut sen ja alkukäppäilyn aikana se teki normi kakat, kuten kuuluukin. Zorron reenaamisen jälkeen tein Sofin kanssa putkea, keinua ja hieman keppejä. Putkella sille iski kakkahätä ja se rupesi pukeltamaan siihen ruohomatolle. Minä otin äkkiä nenäliinan taskusta ja noukin kikkareen matolta ja loput tuloillaan olevat yritin saada siihen nenuliinan päälle kouraani. Eihän se nessu mihinkään riittänyt ja lopulta lähdettiin vessaa niin että mulla oli koura täynnä kakkaa, kivaa. Kohta vein sen ulos, kun kokemastani herkkänä odottelin pissaa. Taas se teki läjän. Ei ruokaa ennen treenejä, ei vaikka olis pentukoira!

En ole tehnyt Sofilla ulkonoutoja enkä sitä puskiin usuttamista. Syy on se että Sofi tuntuu hieman vierastavan lumisia juttuja suussaan, enkä halua opetusvaiheessa teettää töitä jotka arveluttavat sitä. Ajattelin säästää tämän puskistanoudon siihen kun lumi lähtee, toivottavasti pian.

Tänään oli maanjäristys, talo tutisi, kuului jyminää ja koirat tulivat hulluiksi. Minä missasin tämän tyysti kun oli kaupoilla. Kotiin tullessa kävin uudessa eläinruokakaupassa F-animalissa. Ostin sieltä muun muassa sian sorkkia ja jotain jättikieliä. Tarkoitus oli saada Sofin vanha kulmuri pois uuden hienon tieltä, mutta kun tänään iltasella sitä katsoin se olikin jo lähtenyt. Nyt on hampaat hyvällä mallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti