torstai 17. maaliskuuta 2011

Miten ihania koiria :)


Aamusella olin koirien kanssa pihalla ja nuorimmaiset juoksi ihan villinä. Niillä on kahdestaa tosi hauskaa. Sofi pärjää Zorrolle jo aika hyvin vauhdissa, kesällä varmasti jo massansakin puolesta. Nyt juoksevat ensin lujaa vierekkäin ja lopulta Sofi-raukka kierii maassa.

Aamupäiväksi suljin koirat meidän makkariin, Sofikin saa nykyään olla ihan vapaana. Puolen päivän aikoihin tulin kotiin ja makkarista löytyi haukottelevia, venytteleviä ja hyvin levänneitä koiria. Syönnin jälkeen ulkoiltiin taas omalla pihalla, juostiin ja touhuttiin. Sofi kokeili tänään ekaa kertaa keppejä - vaikeuksia luvassa. Iltapäiväksi laitoin koirat makkariin ja töistä kotiin tullessa olivat taas hyvin levänneitä. Pissoja tai tuhoja ei ole ollut pitkiin aikoihin, aikas mukavaa.

Kotiin tultuani purin hieman Sofin paineita, tehtiin taas keppejä ja lisäksi muutama nouto. Kepit oli ihan kauheita, mutta pikkuhiljaksiin ajan pujottelurytmiä Sofiin. Noutoja tehtiin niin että jätin Sofin istumaan, kävin kauempana heittämässä lelun vähän piiloon. Palasin Sofin luon, kädellä ja nouda-käskyllä päästin matkaan. Sofi juoksi, etsi, toi ja käskystä irroitti. Poikien kanssa mentiin vielä metsälenkille, Sofi jäi kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti