lauantai 26. maaliskuuta 2011

''Metsästystä'' kotioloissa ja agia

To illalla Zorro ja Sofi olivat selvästi menossa ulos, mentiin siis yhdessä vähän jaloittelemaan (pissalle). Ulkona oli jo pimeää ja vein ne talon päätyyn, sanoin että toi suunta kiitos. Lähtivät ihan villisti laukkaamaan kohti tontin rajaa ja valmistauduin kääntämään ne ennen kuin Sofi joutuu naapurin puolelle. Vihelsin perään, seurasi kahden koiran äkkikäännös ja hirmuinen kiire mamman luo. Mutta nyt niitä olikin kolme. Tajusin siinä odotellessani että jäniksen hajulle ne olivat sännänneet, ja että jänis oli lähtenyt pakoon minua kohti. Koirat ei vaan tajunneet. Sieltä ne rynnisti kolmisin, jänis koirien keskellä juosten. Fiksu jänis hidasti vauhtiaan ja koirat posotti siitä ohi. Zorro ja Sofi tulivat vauhdilla luokseni ja myönnän että vähän tuli hekoteltua hienoille metsästykoirilleni. Kyllä koiratkin hiljaksiin älysivät ja kummaltakin kuului pientä ihmettelevää vuh, täh, mitäs ihmettä tapahtui ääntä.

Kepit tuli maanantaina. Uusi 7-terä tuli perjantaina. Nyt kun tulis vielä kevät ja lumi lähtis helkkariin. Ehkäpä viikonloppuna otan osaa keväänteko-talkoisiin kera Zorron ja uuden trimmerin.

Pe iltana oltiin agitreeneissä. Sofi oli meidän mukana ja alkulenkitys sujui nyt paljon paremmin kuin viime viikolla. Tosin kun koiria tulee vastaa Sofi saa hepulin, sillä käy nenä hulluna ja se yrittää päästä kavereiden luo, ikinä ei ole päässyt. Mun kunto on ihan liian surkea, en näillä keleillä ole päässyt oikein liikkeelle. On ollut liian liukasta ja kovaa ihan kaikkeen. Kenttä on lumimassojen alla eikä pihassakaan ole hiekkaa näkynyt, ei olla tehty yhtään mitään urheiluun liityvää. Metsässä ollaan toki käyty, mutta se tuntuu olevan liikuntaa lähinnä koirille. Niillä on hankikanto, mutta meikäläisen alla rupeaa polutkin sortumaan, pitää siis kulkea varovasti ja hitaanlaisesti.

Treenit oli ihanat ja vaativat, kuten aina noiden mun treenikavereiden kanssa :D Juoksukuntoa pitää saada mulle lisää ja meinaan saadakin, kunhan tulee paremmat kelit. Sofin kanssa tein viimeiseksi pientä rataa (ihan eka kerta), meillä oli hyppy, u-putki ja hyppy. Hypyissä oli rimoina halkaistu putki maassa. Niitä me varioitiin niin että tuli jopa kuuden esteen rata. Sofi tykkää ihan kybällä!! Keppejä kokeiltiin kanssa mutta ei siitä mitään tule. Tilaan ohjurit ja opetan kotona, kunhan lumesta ja jäästä päästään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti