lauantai 22. tammikuuta 2011

Taas viikko takana

Zorron kanssa treenailtiin eilen Hyvinkäällä. Muuten meni ihan jees mutta ne meidän kääntymiset :( Niihin palaa liikaa aikaa ja ihan turhaan! Mutta ei huolta, kyllä kai ne kääntymiset sentään meille opettaa...

Radassa oli layerointipätkä 8-9, siinä ei ollut meille ongelmaa mutta ysin jälkeinen tiukka kääntyminen oli fiasko. Vika on tietysti minussa kun en osaa selkeästi ohjata. Myös pussin jälkeinen hypyn kiertoon ehtiminen teki alkuun tiukkaa, mutta opettivat onneksi senkin minulle. Alla rata miten sen muistan. Sofi oli mukana ja teki muutaman kerran lyhyen putken.


Sofin kanssa ollaan puuhailtu mm. kaupunkikävelyjä. Ollaan menty vilinään ja ohiteltu ihmisiä sekä koiria reagoimatta ja hösäämättä. Paha vaan kun ollaan päästy vasta myöhään illalla koska poikien kanssa on täytynyt ensin käydä lenkillä. On siis ollut turhan rauhallista kylillä, mutta kuitenkin ihan erilaista kuin kotinurkilla. Tuhoomisia ei tällä viikolla tullut, osin siksi kun Kaisalla on ollut naurettavan lyhyitä koulupäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti