lauantai 29. tammikuuta 2011

Viikko takaperoisesti

Tänään oltiin Pia, Marko ja minä Lempparissa käppäilyllä ja luonnosta nauttimassa. Koirista oli mukana Masi, Zorro, Viivi ja Hertta (kääpiöpinsereitä). Isojen jälkeen oli Sofin metsälenkin vuoro, se me tehtiin kahdestaan ja nautittiin kumpikin kovasti.

Eilen perjantaina mentiin agiharkkoihin Onnen Koira -koirakylpylän kautta. Tuli vähän työkeikkaa sinne ja päätin käyttää tilanteen hyödykseni. Hengailtiin siellä Sofin kanssa tovi ja harjoiteltiin viimeisintä temppuamme eli maahanmenoa. Siellä oli kova mökä kun kaikenkarvaiset ja  erikoisennäköiset märät hurttiot haukkuivat innosta ja polskivat menemään.

Illalla agiharkoissa tehtiin muun muassa loppusuoraa joka edellisissä kisoissa sössittiin. Tämä tässä alla.


Harkkojen jälkeen Sofi ja Zorrokin saivat leikkiä kiltin lapinkoira Riddun kanssa. Päivällä kotona ihanassa auringonpaisteessa kaivoin puomin esiin ja Sofi meni muutaman kerran puomin sekä harjoitteli mukavan rauhallisena kontaktilla olemista ja siinä namien syömistä.

Torstaista ja keskiviikosta ei nyt tule mitään mieleen, paitsi että ruvettiin harjoittelemaan maahanmenoa. Tiistaina käytiin taas veimässä Kaisa ridaamaan ja samalla reissulla jäätiin hengailemaan Cittarille jossa nähtiin paljon kiireisiä ihmisiä sekä pyöräilijöitä ja rämiseviä ostoskärryjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti