sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kaikennäköistä

Perjantaina oltiin ekaa kertaa seuran omissa reeneissä. Ollaan perustettu sm-ryhmä jossa on Katjan Afi ja DeeDee, Heinin Riddu ja meikäläinen Zorron kanssa. Hyvältä vaikuttaa, hommahan muuttui ihan urheiluksi ja Heini joka veti ekan session pisti meidät tiukoille, piti oikein venytellä jalat auki kun hänelle joutuu tekemään valssejakin jotka etenee.

Ekassa radassa (josta ei tule kuvaa) oli kaikkea kivaa kuten keppikulmaa, lähetyksiä ja kaikkee. Zorro meni ihan jees, parannettavaa jäi kuitenkin paljon mikä on hyvä. Sofi oli meillä mukana, mutta ei siellä mitään ehdi sen kanssa tekemään, pitänee keskittyä itse asiaan. Reeniaika on muuten 21-22 ja yhden kerran jälkeen voin sanoa että lauantaina ei jaksa ihmeitä, nukuinkin liki ennätyksen eli kymmeneen.

Lauantai meni muuten lepäillessä, paitsi tietysti lukuisat kotityöt piti tehdä. Illalla Nappi tuli tätilään hoitoon ja joutui melkoisen hormoonimyrskyn kouriin Sofin hajuista. Sisäsiisti nuori uros kuseksi monta kertaa ja moneen paikkaan sisälle, hermot meinas mennä. Sofin ruokailun lopuksi Nappi kävi kusasemassa sen ruokakuppiin ja sitä siivotessa Sofille tuli kakkahätä jota en Napin katastrofia siivotessa huomannut ja tuli lisää siivottavaa, kyllä oli kivaa ja lupsakkaa.

Sunnuntaina lähdettiin JAUn kisoihin Hyvinkäälle. Mennessä vietiin Sofi Ullalle jonne Nina tuli rokottamaan sisarussarjan. Sofi olikin hoidossa koko kisojen ajan, poislähtiessä hain sen mukaani.

Kisoissa Zorro oli ihan hieno ja vauhdikas. Ekalla hyppärillä jäin loppupuolella jälkeen ja (hyvä) hylly napsahti. Toka agirata saatiin nollaksi. Siinäkin tuli harmittava virhe kun ei oltu samaa mieltä yhdestä  takaa kierrosta vaan Zorro tarjosi sitkeästi putkeen menoa. Aikaa tähän paloi paljon, muuten olin tyytyväinen. Kolmas agirata meni hyllyksi kun oltiin taas saman putken edessä kääntymässä ja Zorro irtosi putkeen. Tämä oli aika samanlainen fiba kuin edellisellä radallakin. Näitä täytyy päästä taas jotenkin harjoittelemaan. Seuraava virhe tuli kun Zorro irtosi kiertoon vaikka piti hypätä edestä, ehkä mulla oli lennokkaat kädet. Kaikki radat oli hienoja ja noppia, hienosäätöä kuitenkin tarvitaan.

Illalla Pia ja lapsoset Silja sekä Salla kävivät katsomassa Sofia, mutta pentu oli ihan väsy ja nukkui melkein koko ajan.

Tulokset siis hyppärihylly, agi 0 5./43 ja agihylly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti