torstai 6. tammikuuta 2011

Pieni lisäys

Mulla on niin harva pää että täytyy tärkeimmät lisätä jälkikäteen. Siis kisoista ja siellä hyppyradasta joka meillä meni muuten hyvin paitsi 10-hyppy väärältä puolelta kun minä mämmin. Se oli nimittäin erityisen hieno ja hauska rata koska siinä tarvittiin putkijarrutusta kolme kertaa. Eka kerta pussissa ettei ampunut keppien väliin, toka kerta kun lähetettiin aika pitkältä suoraan putkeen jonka jälkeen tiukka käännös ja pituudelle, kolmas kerta kun pituudelta hujautettiin taas samaan pukeen ja sieltä tuli tiukka käännös hypylle. Zorro vetäs kyllä mahtavat putkijarrutukset ja nepä helpottaa kummasti elämää. Alla rata kuten sen muistan.

Sofi-vekkuli kasvaa ihan kohisten, piti oikein kalenterista laskea että se on vasta 10 viikkoa vanha. Taitava pieni öttiäinen se on. Aamuisin saavat kaikki yhtaikaa ruokansa ja siellä se istuu Sofikin poikien kanssa samassa rivissä. Jokaisella on ruokakuppinsa pienen matkan päässä edessään ja vapaalla vasta lähdetään. Samoin istuu hienosti kun ulko-ovi aukeaa, siitäkin pörhälletään vasta luvan kanssa.

Tänään oltiin kahdestaan pihalla ja ajattelin vähän kolailla että pentu tottuu siihenkin. Sinne se kuuppaan hyppäsi ja kolailtiin sitten niin. Lopuksi tyrkkäsin koiran sekä lumet penkkaa, ei se välittänyt tätäkään pelätä. Tiistaina käytiin heppatallilla kun Kaisalla oli tunti. Tutustuttiin kilttiin mutta isoon Santtu-suokkiin sekä tallin kissoihin. Musta oli valttia kissoissakin, eli Sofi on sen verran värirasisti että sen mielestä musta on se ainoo ja oikea väri. Sisarussarjassaan kaikki ovat mustia ja Sofi on selvästi mieltynyt väriin.

Maanantaina madotin pennun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti