perjantai 31. toukokuuta 2013

Haratreeniä

Omalla seuralla oli taannoin epikset johon tuomari oli tehnyt oikein rullaavan radan. Z juoksi 2 ja Sofi 3 starttia, ja ainoastaa kontakteja tehtiin.

Sofi juoksi ensin, otin puomin ''väärältä'' puolelta (koska halusin), jouduin palauttamaan kontaktille. Sen koommin ei Sofia ole tarvinnut palautella, nyt tuntuu uskovan. Loppurata meni pilalle, olin väärällä puolella enkä ehtinyt. Toka rata Sofilta jees, kolmas oli jo ihan herkku. On se kumma, kun saan itseni rauhalliseksi niin osaan ohjata paljon paremmin. Yksi rima tippui Sofin molemmilta muuten 0-radoilta, 2. radalla eka rima (kun lähdin juoksemaan), 3. radalla vika (kun lopetin juoksemisen, sofi kääntyi rimalla katsomaan et mitä nyt). Saattoi se olla väsykin kun edellisenä päivänä treenasi Lotan kanssa päivällä, ja mun kanssa illalla Rainetojan treenin. No mutta, kontaktit pelitti ja se oli pääasia. Lähdöt melko jees, kolmannella lähtökin oli herkku.

Zorro veti puupäänä, en vaan osaa olla sille vihainen, kun ei sen tarvitse olla niin helvatin hyvä. Tokalla radalla jo vähän hermostuin kun ei sitä rehellistä haraa meinannut millään tulla. Tehtiin oma rata ja sain sen haran, ja Z sai kehut ja palkkaa niin penteleesti.

Viikolla ajoin Ryttylään Lotan luokse, minä treenasin Zorrolla ja Lotta Sofilla, ettei heidän tarvitse ihan kylmiltään lähteä SM-kisoihin. Tykkäsin, menen toistekin ja luultavasti talvella myös. Syynsä ylimääräiseen ajeluu oli silläkin että Sofilla on juoksut, eikä se pääse oman seuran treeneihin. Ja jos en ole kertonut, niin Sofi juoksee RimA:n joukkueessa, sekä yksilökisat Lotan kanssa. Minä menen Zorrolla ja me kuulutaan myös cockerijoukkueeseen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti