torstai 23. toukokuuta 2013

Pieni kisapäivitys

Nyt ei synny saagaa, tässä tärkeimmät pikaisesti.

La 11.5. Lotta ja Sofi kisasivat Tampereella, tuloksena kaksi hyllyä. Alla jompi kumpi.Su 12.5. äitienpäivänä minä ja Zorro ähkittiin Jaun kisoissa kolmen startin verran. Tai siis minä ähkin, nousin ruokapöydästä ja menin kisaamaan. Eikä tullut hevonhemmettiä koko hommasta, ihan karsee kokemus.

To 16.5. Lotta ja Sofi tekivät Orimattilassa nollan jolla voittivat :) Toisella radalla tuli peräti kaksi kontaktivirhettä. Nyt alkaa ruotuun laittaminen, tällaista tää on...

Su 19.5. käytiin Mäntsälän epiksissä. Sää suosi, huh hellettä! Kontaktien kannalta otin kummallekin kolme starttia. Sofi alkoi kontaktien osalta nollasta, lopulta päästiin toivottuun tulokseen. Zorronkin pysäytin. Keinu oli siellä sellaisessa kulmassa etten tykänny (keinulta lähtö vähän niinku takaisin päin), tuli toistoa väärään asiaan, mutta yritin juosta uhrautuen vaikka se pilasikin loppuradan.

Ja sitä pallonetsintää ollaan oltu ja lopulta siitä tuli hauska leikki. Oli pakko taas käyttää kateutta, tai pakko ja pakko, mutta kun se toimiin niin hyvin tuolla pikku nartulla. Se on niin kauheen kade kun mamma ottaa Zorron ja näyttää miten hommat kuuluu tehdä :) Eikä ole väliä onnistuuko Z tekemisessään, mutta jos se siitä kehutaan niin se on Sofille kova pala. Hyvin huvittava otus - sellaisia cockerit on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti