torstai 21. kesäkuuta 2012

SM-kisat + muuta


Seuraamassa minien joukkuefinaalin rataantutustumista. Me saatiin seuralta hieno edustusasu, kuvassa paita, lisäksi saatiin verryttelyasu.


Upea Zorro :)

SM-kisat juostiin tällä kertaa Tikkakoskella. Sää oli mitä kaunein vaikka pitkin viikkoa oli luvattu kisojen ajaksi sadetta. Lauantai oli melkeinpä liian kaunis ja mietin miten Zorro juoksee. Mutta nyt kun sen ei tarvitse olla hullun reenaajan ainoa aksakoira, se ei säästellyt itseään vaan juoksi ihan hyvin. Lauantain joukkueradalta vedätin kepeiltä hyllyn, en katsonut koiraa vaan kiirehdin eteenpäin, en myöskään ehtinyt korjaamaan koska olin liian edellä ja Z hyppäsi jo seuraavan esteen. Hetken manasin, mutta kontakteja lähestyessäni päätin tehdä edes tyylikkäät pysäytyskontaktit. Ne sentään onnistuivat ja loppurata muutenkin ihan ok.Sunnuntaina karsintahyppärillä melkeinpä tiesin miten tulee käymään. Z lukitsee helposti, eikä pysty päästämään irti, eikä saanut kaksista ohjaustakaan. Eli mentiin putkeen vaikka yritin vekata ja linjata. Loppu taas melko hyvin, yksi hukkaanheitto 6hypyllä.Reissu meni muuten oikein hyvin. Zorron kanssa on helppo matkustaa kun se ei stressaa mistään ja osaa levätä luppoajat, sekä käyttäytyy kaikinpuolin hienosti. Hotellissa ei haukahdustakaan vaikka joutui olemaan yksin meidän syömisten ajan, reporankana sen löysi aina sängystä köllimästä. Muutenkin oli tyytyväinen Zorron panokseen kisamatkalla, se meni kuten taviscockerin kuuluukin mennä, enempään ei tarvitse kyetä.

Sofin kanssa ollaa oltu keskiviikkoisin Oreniuksella. Nyt minäkin olen ollut tolkuissani ja onnistuttiin pari viimeistä kertaa oikein hyvin. Toissa kerralla kaaduin selälleni ja löin vähän pääni, soitin myöhemmin illalla sairaalaan ja pyysin kirjaamaan vammani jos tulee jälkipuintia. Viime kerralla kaaduin taas selälleni, nyt loukkasin vain kyynärpääni johon tuli hyvät soraihottumat. Nyt ei kuitenkaan tarvinnut soitella ;)

Oman seuran treenit ja siis Zorron ainoat treenit, ovat olleet epistelyjä. Cockerit menivät kuten pitikin, Sofi on tehnyt muutamia pikkuvirheitä ja pudotellut muutaman riman, mutta kontaktit kultaa. Zorro meni varmasti omaa vauhtiaan, ilman suurempia virheitä, ja kontaktit myös kultaa. Kaikissa epiksissä oli hienot ilmat vaikka naapurikunnissa satoi, osallistujia oli mielestäni paljon ja kisoissa iloinen tunnelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti