sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Pieni tutkielma persjätöstä

Satoi koko päivän. Haukkiksessa käytiin taas harjoittelemassa, sujui melko hyvin, välillä lipes mutta menköön iän piikkiin.

Sateesta huolimatta sain Markon kuvaamaan Sofin kuukausittaisvideon. Zorrosta sama juttu. Kuvaaja vaikutti kärsivältä tuulessa, sateessa ja kylmyydessä, joten kummatkin koirat menivät vain yhden nykäisyn ja se oli sit siinä. Kenttä oli vetinen ja raskas koirille. Teemana persjättö, niitä en liiemmin ole tehnyt, saatikka nähnyt miten sen teen.
Hauskoja koiria, kummallakin sekunnilleen sama aika kun ynnäsin ajat renkaan sisäänmenosta pituudelle. Sofilla oli kuitenkin selkeästi huonompi putkesta ulostulo ja eteenlähetys vielä ihan alkutekijöissään.

Kolmoselle onnistuin jotenkuten, mutta neloshypylle kummatkin osui tuurilla, en katsonut koiriin. Putken jälkeiseen hyppyyn pitäisi kehittää jotain niistontapaista, siinä oli luvattoman pitkät kaarrokset, ainakin Sofilla joka yrittää puomille (jonka se ensin näkeekin ja mihin mun liike vie). Kummallista miten samalla lailla ohjaan, vaikka koirat vaihtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti